![]() |
en azından tavanın içten çekilmiş bir fotosu:)
Söz bende size çeşmenin yapımını anlatacağım:) Zaten anlatacaktım da önce fotoğraflarını çekeyim, fotoğraf üzerinden anlatması daha kolay olur diye anlatmaya başlamamıştım, karşılık değil yani:) |
:)) son eklediklerimin yapım aşamaları yok malesef. Ama evde sanırım daha basit bir pergolanın içten çekilmiş fotografları olması lazım akşam eve gidince yüklemeye çalışırım.
|
BalıkçıSerdar, Fuarı gezerken ahşap masa ve pergolalarla ilgili bir broşür vermişlerdi. Minik bir kitapçık.
Özelime adresinizi yazın da size postalıyayım. |
Sn. Güler;
Adresimi yazdım, bir daha teşekkürler. Selamlar, saygılar. |
Alıntı:
Bilhassa ahşap imalatı ile ilgili yapım şekli , malzeme listesi , metrik ölçülendirme ! http://www.buildeazy.com/diylist_images.html |
Serdar BEy,
Akşam evde durumlar pek müsait olmadığından bilgisayarı açamadım.Kusura bakmayın, en kısa zamanda yükleyeceğim fotografları. |
Alıntı:
Hakikaten çok güzel ayrıntılar var, birde İngilizcem iyi olsaydı mükemmel olacaktı ama artık görerek anlayacağız:) |
Alıntı:
Sağolun. |
5 Eklenti(ler)
Merhaba,
Basit pergola fotografları olarak var olduğunu düşündüğüm fotografları bulamadım ama başka bir kaç fotograf buldum.Bunlar pikniğe gittiğimiz Riva dersi kıyısında bir mesire yerinde çektiğim fotograflar. |
4 Eklenti(ler)
bunlar da var umarım biraz olsun fikir verir.Bu arada çeşmeyi unuttum sanmayın Serdar Bey ;)
|
Teşekkürler Aslan Bey, istediğim tarz fotolar bunlardı. Teknik kısımları da Sn. Oyaman'ın verdiği linkten bulabilirim çok iyi oldu.
Çeşmeyi bende unutmadım, hafta sonu detay fotoğraflarını çekeceğim, o fotoğraflar üzerinden anlatmak daha kolay olacak onun için bekliyorum. Öğrenmeye ve üretmeye devam:) |
Bütçesi kısıtlı olanlar için koçtaşta 300 tl'ye metal gazebo var. Tentesi fiyata dahil.
|
2 Eklenti(ler)
Yürüyüş yolu;
|
Linkimiz burada 6000+ woodworking project, malzemesi ve biraz becerisi olanlar için...
|
1 Eklenti(ler)
;):)
|
1 Eklenti(ler)
:):):)
|
Alıntı:
|
1 Eklenti(ler)
|
Burada da çok hoş pergole örnekleri var fikir verebilir ;)
Design Tips for Beautiful Pergolas : Home Improvement : DIY Network |
1 Eklenti(ler)
|
Merhabalar,
Bahçeme kendi imkanlarımla basit bir gazebo yapmayı planlıyorum.Fakat detaylı bir plan bulamıyorum bir türlü.Maalesef ingilizcem yeterli olmadığından paylaştığınız linkler pek yardımcı olmadı bana :( yardımcı olabilecek var mı ? |
Kent mobilyaları imalatı yapan firmalar çok güzel ürünler üretebiliyorlar. İnternette bulamadığınız bir fikriniz ya da projeniz var ise bu tarz firmalarla iletişime geçerek projelerinizi gerçekleştirebilirsiniz. Kent mobilyaları ile ilgili daha evvel çalıştığım ve memnun kaldığım bir firma, öneririm; KOÇAKPARK - Kent Mobilyaları | Çocuk Oyun Grupları | Spor Aletleri
|
Merhaba,
Uzun zamandır konuya yazılmamış, ama doğru konu burası olduğunu düşündüğümden buraya yazmak istedim. Tadilatına devam ettiğim köy evi bahçesine kamelya yapmak istiyorum. Çatı yapımından kalma bir miktar ahşabım var. Ev tadilatı çok maliyetli olduğundan kamelyayı kendim yapmak istiyorum. İnternette epey video izledim fakat detay anlatan bir anlatım veya forum göremedim. Bu konuda detaylı anlatım içeren kaynak sağlayabilecek olursa sevinirim. Forumdaki üyelerinden tecrübelerini anlatan olurda seve seve dinlerim. |
Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 12:11. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025