![]() |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
geçen sene kuş filesi denedim başarılı fakat zahmetli ve maliyetli.
|
facebook guruplarında pet şişeye ardıç katranı koyup ağaçlara asanları gördüm. pet şişede bir kaç delik var tabi ki. şu yağmurlar kazasız belasız geçsin deneyeceğim. sonucu yazarım.
|
3 Eklenti(ler)
|
Bu işin nasıl etki yaptığını çözemedim?
|
Alıntı:
|
Sayın aydemiraydın, lütfen uyguladığınız metodun, uzun vadede işe yarayıp yaramadığını yazınız.
Çünkü bu kuşlar, maalesef, tüm engelleri aşabilecek zekaya sahip. Bu sefer kesin oldu dediğim tüm metotları azimle yendiler. Hala, bir umut çare arıyorum (yıllardır)... |
Alıntı:
|
işi garantiye almak için , katran su karışımı ,katran sirke karışımı,katran mazot karışımı yaptım. şu an zarar yok fakat ben hala kuşlardan korkuyorum.
|
bugün naftalin aldım karışıma katacağım. şimdilik gidişat iyi.
|
|
Alıntı:
|
eskiden bahçeye gittiğimde çok fazla saksağan ve kara tavuk olurdu. şimdi görmüyorum. gördüklerimde bahçeye inmiyor çok uzaktan bakıyorlar. umarım başarılı olurum da herkes faydalanır.
|
karatavuklar iyice aç kalmışlar ki üzümlere saldırmışlar. file çektim.
|
Alıntı:
|
merhaba, yazlığımızdaki bahçemize 3 yıl önce çok istediğim limon fidanını diktik. fakat 3 yılda verdiği tüm filizleri ve dahi çiçeklerini bile arap bülbülleri yedi. dallar kel kaldı. son çare perdeden kestiğim tülle üst dalları sardım. ama çok çirkin görünüyor. ben o limona bakıp mutlu olmak istiyordum:) kuşlara zarar verecek bir yöntemleri eledim. korkutmak istemiyorum. yarın misinalı yöntemi deneyeceğim.
|
Alıntı:
Sonuç alabildiniz mi? Sent from my iPhone using Tapatalk |
Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 15:05. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025