![]() |
merhaba, tebrik ederim. Çok güzel bir sonuç elde etmişsiniz. Aileniz ve dostlarınızla birlikte güzel günlerde eskitin.
|
teşekkürler
|
Alıntı:
|
5 Eklenti(ler)
çiçekleri, ağaçları, çalıları, çimi ve soğanlı bitkileri diktim. baharı bekliyoruz.
ışıklandırma da bitti. |
1 Eklenti(ler)
.......
|
1 Eklenti(ler)
devam
|
1 Eklenti(ler)
.........
|
Hocam emeğinize sağlık, çok güzel bir çalışma olmuş, tebrik ederim. Şehir Adıyaman yazıyor. Yerinizi uydudan araştırıyorum :) davetsiz misafiriniz olacağım.
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
5 Eklenti(ler)
güncel bir kaç fotoğraf ekledim.
|
2 Eklenti(ler)
devam.
|
üstat; gördüm, ilgiyle okuyup takip ettim ve çok beğendim. nasip olursa ben de yapacağım bakalım. sizden çok ilham aldım. ışıklandırma için elektrik boruları, çengeller, merkezleme aparatı, termostat, kapak kulpları hep uygulayacağım fikirler.. yalnız fırının tabanı için ben cam kırıkları ve tuz formülünü biliyordum. siz farklı yaptınız. fırının tabanından memnun musunuz? Hamur işlerinde üstünün pişip altının pişmemesi gibi durum var mı?
Güle güle kullanmanız dileklerimle.. |
syn güreri. yalıtım gerçekten çok çok iyi.
şayet bizimki gibi ticari olmayan fırın yapacaksanız, kesinlikle yalıtımı anlattığım gibi yapınız. ben çok araştırarak bu sonuca vardım. zaten ana hatlarıyla fornobravo forumundan alınma tariftir bu. sadece ufak tefek rötuşlar yaptım. fırının altı odunluk ve fırın 500 derece sıcaklıkta yandığında, odunluğun tavanı yani fırının tabanının en altında ısınma yok. bu da iyi yalıtımı gösteriyor. |
güncel birkaç resim ekleyeyim.
|
...
1 Eklenti(ler)
...
|
5 Eklenti(ler)
güncel.
|
5 Eklenti(ler)
baharın renkleri.
|
3 Eklenti(ler)
baharın renkleri 2.
|
Kessinlikle Bravo :D
üstadım vallahi bravo kesinlikle emekli olup böyle işler yapacağım oralarda arazi ucuz mu :D şaka bir yana benim aklıma bile gelmezdi harika olmuş benden tavsiye fırnı tekrar yapmak isterseniz sanki ağzı biraz dar olmuş :D bizim burda koca baklava sinisi ağzından geçmezse fırına fırın dimezler çengellerde çok iyi fikir :D onuda amcama diyeyim bizim fırına da koysun bari :D
|
Fırının yapım aşamasındaki görüntüler tarihi alanları hatırlattı bana.Hele oturum yerleri Aspendos'u hatırlatmadı desem yalan olur.Sanki bir kazı çalışması var gibiydi.Tarihi bir mekan olmuş.Sağlıkla kullanın.Sevgiler.
|
Alıntı:
|
2 Eklenti(ler)
Gece görüntüsü.
|
tebrikler çok güzel olmuş. Yalnız son resimdeki mavi ışık ortamı bozuyor. Yeşil ya da beyaz olsa daha bi güzel olur sanki.
|
Gercekten cok guzel olmus. Ve cok profesyonelce. İyi gunlerde kullanın.
|
Abi maşallah çok güzel olmuş güle güle tadını çıkar
|
Mükemmel :), yeni yaza girerken fotoğraflar varmı?
|
hiç ara vermeden kendim yapıyormuşum gibi okudum. Emeğinize sağlık. Harika bir iş çıkarmışsınız.
|
5 Eklenti(ler)
2018 baharından kareler.
|
Bir bahçede değilde sanki hayal dünyasında gezermiş gibi
|
çok beğendim, tebrikler.
|
Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 15:05. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025