agaclar.net

agaclar.net (https://www.agaclar.net/forum/)
-   Peyzaj, Bahçe Düzenleme (https://www.agaclar.net/forum/peyzaj-bahce-duzenleme/)
-   -   Barbekü yapımı (https://www.agaclar.net/forum/peyzaj-bahce-duzenleme/29967.htm)

Adil 15-04-2012 22:43

barbekü, balık,çay,kahve.

5 Eklenti(ler)
Bahçede salatalık ve domates biber yerlerini hazırlarken, Giresun daki öğretmen lik yapan kardeşim geldi.Dört kardeş bir araya gelmiş olduk.Böyle herzaman birarada olma imkanımız yok.Fırsatı yakalamışken ilk açılışı yaptık.Önce balık ziyafeti sonra çay molası,Bir saat sonra Kahve muhabbeti güzel oldu.Barbeküyü yaptığıma değmiş doğrusu.Kendi yapmış olduğum sedir ve masada işe yaradı .:)

berrinb 15-04-2012 23:55

Ohhhh...Ohhh..Maşaallah...Balıklar, çaylar...Açılışı yapmışsınız..Afiyetler olsun...Biz mr duran ile daha yola çıkamadan, siftahı yapmışsınız..:)))))

Vallahi helal olsuunnn...İşte hayat budur diyorum...Kendi elleri ile yapılan her işin keyfine doyum olmaz...Tebrikler kardeşim...:)) O güzel petunyalara karşı bende bir çay içmek isterdim doğrusu.....Selamlar selamlaaarrr..:)))

mrduran 16-04-2012 09:16

Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi berrinb (Mesaj 947490)
Ohhhh...Ohhh..Maşaallah...Balıklar, çaylar...Açılışı yapmışsınız..Afiyetler olsun...Biz mr duran ile daha yola çıkamadan, siftahı yapmışsınız..:)))))

Vallahi helal olsuunnn...İşte hayat budur diyorum...Kendi elleri ile yapılan her işin keyfine doyum olmaz...Tebrikler kardeşim...:)) O güzel petunyalara karşı bende bir çay içmek isterdim doğrusu.....Selamlar selamlaaarrr..:)))

Merhabalar efendim,

Berrin hanım; İnanın, sizi temin ederim ki Ziya ve Adil beylerin paylaşımi samimiyet nedeniyledir.

İstanbul ve İzmir' de, balık getirme mesafesi ve mangala atma zamanı yönünden onlardan eksiğimiz yok, eeee biz de balık yeme işinde zaman tanımayız yani. Ama nedense siz ve bizler gene de Karadeniz' den balık yemedeyiz, genel olarak. Eskiden ''kara'' kelimesi kıymet ifade ederdi, sanırım ondandır, olabilir, belki de:))).

Acaba bunu vurgulamak istemiş olabilirler mi efendim:))).

Ben de barbekü de yok:))). Yok canım, bunu kastetmemişlerdir, inanıyorum.

Her şeyin tazesi onlarda, çay dahil.

Demek ki sizin dediğiniz olmalı, orada balık yemeli, hani gitmeli demek istediğim buyurduğunuz gibi:))).

Afiyetler olsun, sağlıcakla kalın siz kardeşler, tüm sevdiklerinizle inşallah.

Saygılarımla lütfen.

Adil 16-04-2012 16:20

Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi berrinb (Mesaj 947490)

Berrin hanım ,Duran bey gelirler diye gözlerimiz yollarda kaldı fakat ne yazıkki gelen olmadı.:) Açılışı yapmaktan başka çaremiz kalmadı.Nasip se gelir hint ten yemen den ,nasip değilse ne gelir elden.:) Gelmek isteyen dostlarımıza kapımız her daim açıktır.
Garlangufa arkadaşımız bu ay sonu çay saz muhabbetine gelirim demişti.
onuda bekliyoruz.Bi işi çıkmaz uğrarsa sözümüzü yerine getiririz.:)
Berrin hanım içimden geçenleri çok güzel tercüme etmişsiniz teşekkürler.
Sağlık sıhat ve bol neşeli günler sizlerin olsun efendim.

Adil 17-04-2012 10:25

Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi mrduran (Mesaj 947598)
Merhabalar efendim,

Berrin hanım; İnanın, sizi temin ederim ki Ziya ve Adil beylerin paylaşımi samimiyet nedeniyledir.

İstanbul ve İzmir' de, balık getirme mesafesi ve mangala atma zamanı yönünden onlardan eksiğimiz yok, eeee biz de balık yeme işinde zaman tanımayız yani. Ama nedense siz ve bizler gene de Karadeniz' den balık yemedeyiz, genel olarak. Eskiden ''kara'' kelimesi kıymet ifade ederdi, sanırım ondandır, olabilir, belki de:))).

Acaba bunu vurgulamak istemiş olabilirler mi efendim:))).

Ben de barbekü de yok:))). Yok canım, bunu kastetmemişlerdir, inanıyorum.

Her şeyin tazesi onlarda, çay dahil.

Demek ki sizin dediğiniz olmalı, orada balık yemeli, hani gitmeli demek istediğim buyurduğunuz gibi:))).

Afiyetler olsun, sağlıcakla kalın siz kardeşler, tüm sevdiklerinizle inşallah.

Saygılarımla lütfen.

Duran bey esprileriniz için teşekkürler.:)))
Hayat paylaştıkça güzeldir .
Herkes gücü nispetinde paylaşımlarını yapabilir.Muhabbet ve güzellik olsun.
Şimdi mesafeler kısaldı.Bunun avantajlarını kullanmaya sahibiz.
Uçaklar hava alanına inerken bizim deniz manzaramızdan inerler.
Bende Duran bey, Berrin hanımla, her uçak inişinde bir süpriz yaparmı diye bekledim.
Ömrümü tükettiniz.:)))
Siz yeterki sağlıklı sıhhatli ve mutlu olun buda bize yeter.
Saygılarımla.

ayhan219 17-04-2012 20:12

Adil bey Allah muhabbetinizi ve neşenizi artırsın

tekomusti 27-01-2013 00:15

Adil abim her şey ON numara olmuş maşallah ellerine sağlık
Esen kalın

Adil 30-01-2013 17:45

Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi ayhan219 (Mesaj 948722)
Adil bey Allah muhabbetinizi ve neşenizi artırsın

Ayhan bey çok teşekkür ederim.Bilmukabele.

Adil 30-01-2013 17:46

Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi tekomusti (Mesaj 1092223)
Adil abim her şey ON numara olmuş maşallah ellerine sağlık
Esen kalın

Çok teşekkürler Tekomusti kardeşim.Emeklilik insana neler yaptırmazki.:D

ardacan2000 30-01-2013 23:30

Çok güzel kareler. Adım adım göstermişsiniz. Güle güle kullanın.

Adil 31-01-2013 13:11

Çok teşekkürler Ardacan2000.

prıtt 31-01-2013 14:04

1 Eklenti(ler)
Sn. Adil.

Barbekü çok güzel olmuş. Elinize sağlık bende düşünüyorum ama ben köy fırınımın önüne yapacağım. Sizin resimleri görünce peki neden arkasına 3-4 ekmek koyabileceğiniz küçücük bir fırın yapmadınız ki diye sormak geçti içimden. :D

Saygılar

Adil 31-01-2013 15:13

Sayın Prıtt Bunu bende düşündüm .O kubbenin yapımı çok daha işçilik ister.Üşendim kısacası.:)
Sonradan eklenebilir,yapılabilir.Frezeyle orta kısım düzgün kesilip arka kısıma kapı açılabilir..Barbekünün arka kısımı müsait.
Emekli olunca böyle sevdalara daldık.:)1Yılda tek başıma neler yaptığımı görseniz banada hak verirsiniz.
Fakat zaman geçince,yorgunluklar unutuluyor, heves yeniden artıyor.
Birgün oda olur inşallah.
Saygılar selamlar .

by_falcon 02-02-2013 19:57

adil bey eline saglık güzel olmuş güle güle kullanın gördüğüm tek hata ön tarafına örmüş oldugunuz duvar delikli tugladan yapmış olsa idin ızgara altı hava alır daha güzel yanardı küçük bir püf nokta :)

Adil 03-02-2013 20:09

Sayın by-falcon yanlardan içten dışa zeminden kalın matkapla 4 er havalandırma deliği açarsak belki bu konuda çözüme ulaşabiliriz.Öneriniz için çok teşekkür ederim.
Saygılar selamlar.

by_falcon 05-06-2013 22:03

rica ederim adil bey birde karşı tarafına bir sıra daha tuğla koy şişlerin uçlarını **** uzgaranın önünü onun üzerine korsun kolay gelsin

dr.arif 11-06-2013 19:05

bende bir berbekü yapmıştım terasıma lakin yağmurlardan sonra şamot harcı un gibi oldu tüm ateş tuğlaları yerinden sökülüp düştüler...

by_falcon 11-06-2013 19:56

Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi dr.arif (Mesaj 1168612)
bende bir berbekü yapmıştım terasıma lakin yağmurlardan sonra şamot harcı un gibi oldu tüm ateş tuğlaları yerinden sökülüp düştüler...

arif bey ya çok kalın kullanmışsınızdır harcı **** içinde fazla ateş yakmamışınızdır o harcın özelliği sıcakta sertleşir tuğla misali

wega_pcc 24-03-2014 19:40

iş olarak yaptıgım için bilgilendirmek istedim dökülen betonun sulu olmaması gerekir . yoksa çatlama yapar . kuru döküm tekniğiyle dökülmelidir .
bende bi kaç modelin üretimini yapmaktayım ... ilgilenen arkadaşlar varsa .. yardımcı olmak isterim

link vercem ama site izin veririmi bilimiyorum ....

0506 714 50 89

ANKARA BETON BARBEKÜ KURULUM VE NAKLİYE BİZDEN - İlan ve alışverişte ilk adres sahibinden.com'da - 158476487

ANKARA BETON BARBEKÜ ŞEHİR İÇİ NAKLİYE MONTAJ FİYATA DAHİL . - İlan ve alışverişte ilk adres sahibinden.com'da - 154437357

Forum saati Türkiye saatine göredir. GMT +2. Şu an saat: 03:04.
(Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.)

Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025