![]() |
Ah bir bilsem nereden bulunacağını... :) Ben Maskoda dolaşırken raslamıştım ama hiç hatırlamıyorum mağazanın adını, bank yoktu, o aldığım koltuk ta tek başına kıyıya atılmış duruyordu.
|
Eskicileri dolaşmanızı öneririm arkadaşlar.
|
Evet dogru diyorsunuz aslinda, eskicilere bakmak lazim, peki bi soru daha resimlerden birinde tas bir bank vardi eski hatta alttaki tutan yeride kirilmis, kesin bilmem kacinci yuzyildan falan kalmadir:) bunun gibi bir tas bank yaptirmak mumkunmu mesela arkaliksiz, iki yani acik.....diger bir secenekde su olabilir demircilere resimlerdeki gibi ince demir isciligiyle bir bank yaptirmak vede onu eskitmek boyayla falan, fikir uretmeye calisiyorum, bizde eski degerlendirme yeni yeni gelisen bir kavram oldugundan boyle ilginc seyler zor bulunuyor, bende bulursam size haber edicem:) ama benim banktan once daha cok isim var bahceyle ilgili, oda kafamin bir kosesinde duruyor! Tamamiyla yeniden bahce duzenlemeye calisiyorum elimdeki imkanlarla! onceki ve sonraki hallerini hangi baslik altinda toplamaliyim? Burada yeniyim, ama cok sevdim burayi, sorularima cevap buluyorum, resimleri inceliyorum, fikirler aliyorum, herkesin eline saglik!
|
1 Eklenti(ler)
|
Bence bu bank klasik bir bank, ahsap olmasi guzel tabi, kesinlikle islevsel, guzel yemekler yenip piknik yapilir!
|
Insanın ufkunu genişletiyorsunuz teşekkürler
|
2 Eklenti(ler)
İplik fabrikasından getirilmiş bir makaradan masa, oturma yerleri kütüklerden.
Eklenti 159391 Ağaç arasında sehpa Eklenti 159392 |
1 Eklenti(ler)
Bir dergide enteresan bir banka rasladım. :) Çok kullanışlı, yer değiştirirken yormaz.
Eklenti 169690 |
1 Eklenti(ler)
Çok basit bir malzemeden çok şık bir bank örneği:
Bu biraz küçük ölçekli ama büyüğü de yapılabilir. Sağlam olması için en üst katta bir kaç kat kayrak kullanılabilir. Eklenti 305020 |
1 Eklenti(ler)
|
3 Eklenti(ler)
Sıradışı:)
|
2 Eklenti(ler)
Bahçelerde yıllandıkça daha da güzel bir görünüme kavuşan klasik döküm taş banklar favorim.
Eklenti 334700 Eklenti 334701 |
Alıntı:
Hala bu konu güncelmi bilmiyorum.. Nerede gorduğumu hatırlamıyorum ama üç adet eski ahşap sandalyeyi birleştirip bank yapımı gormüştüm bir sitede.. ilginç gelmişti.. Saygılar |
Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 16:13. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025