![]() |
|
![]() |
#11 |
Ağaçsever
Giriş Tarihi: 19-05-2020
|
Herkese tekrardan merhabalar, Cimlerin son durumu bu, herhalde olmek uzereler. Tekrardan cok sulamaktan mi, az sulamaktan mi, drenaj dan dolayi mi artik neden olabilir bilemedim. Adamlar firmada hic sulanmayan cimleri cakil taslarinin uzerine atmislar, oyle bir kok salmis ki elle ceksen gelmiyor. Mine hanimin dedigi gibi; huwasan **** sportak+pilben **** turfset uygulasam care olurmu yoksa sulama ile duzelir mi bilemiyorum. Bu ilaclari uygulamaya kalksam elimde yok ama Antalya da bir nr paylasmisti kendisi, onu arasam bulabilirmiyim onu da bilmiyorum. Yani neden sebep oldugunu bilmedigim bir sey icin ne tur bir caba sarfetmem gerek onu bilmiyorum ![]() Cimlere 1 hafta once 15+15 atildi. Sabah aksam sulandi ama soyle birsey farkettim, aksam sulamayi birakip sabah suladigimda sanki bir degisiklik oluyor, canlaniyor gibiler **** sulandigi icin bana oyle geliyor. Herhalde 1-2 haftaya, sokturup yerine yenisini yaptiricam gibi geliyor. Bu isi de ogrenene kadar her 2-3 ay da birkez bu sekilde yenisini alip yaptiricam...Muhtemelen yeni aldiklarimda 1-2 aya bu sekilde olucak ve ben yine sebebini bilemiyecegim. Deneme yanilmayla 2-3 seneye cozerim diye dusunuyorum ![]() Son durum bu sekilde ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
|
|