![]() |
|
|
![]() |
#1 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 04-02-2008
|
Kargalar nilüfer yapraklarını delik deşik ediyor Kediler içindeki balıkları yakalamak için havuz başında nöbet tutuyor |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2 |
Ağaç Dostu
|
Yurt dışında gezdiğim bütün botanik bahçelerinde süs havuzları mevcut ve ilgi fazla İnsanların uzun müddet oyalanacağı bir hobi Hemen söyliyeyim kedilere ve kargaları en güzel önlem ağaçlarda bilhassa kiraz ağaçında kullandiğimiz ithal malı ağ Havuz için kepçe ve uzun makas şart İçine konacak bitkiler .kullanılacak gübreler . yosunlaşmasın diye alınacak önlemler ve bir yığın bilgi Siz havuza başlayın biz buradayız |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3 |
Ağaç Dostu
|
su bahçeleri
Memnun oldum uzun zamandır bahçeye gelmiyen 2 ismi burada beğen butonuna bastığını gördüm Ben demedimmi su bütün canlıların buluştuğu bir ortamdır Yazın karıncalar .kelebekler .her türlü kuşlar su içmeye ve yıkanmaya suya geliyorlar martıları kovalamaktan usandık Resimdeki havuzun içinde açan su vanilyası Su sümbülü ile beraber ilk defa Türkiyeye getirdim seneler önce ,vanilyanın kokusu süper Bahçeye uğrayanlara teşekkürler Yaz geliyor Selamlar Düzenleyen ahmeter : 20-01-2013 saat 14:52 Neden: ek |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
|
|