![]() |
|
|
|
#11 | |
|
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
Sayın nurguldk Şelale ve gölet konusunda uzmanlaşmış firmalar, peyzaj firmaları değil şimdi herkes gölet ve şelale yapıyor. Dünyanın en zor işine başlıyorsunuz, nedeni: Sizin hayal edip tasarladığınız bir projeyi ustalara anlatıp hayal ettiğinizi yapmasını istemeniz, ben başaramadım... Peki nasıl oluyor diye soracak olursanız tasarlıyorum, prejelendiriyorum, kendim yapıyorum yanımızda çalışan elemanlar yardım ederlerken benim hayal ettiklerimi öğreniyorlar sonra onlarda usta oluyor. Elinizden gelenler kısmında: Kendinizi kandırmayın, malzeme olarak elinizde hiç bir şeyiniz yok... Sökülen duvar artıklarından şelale ve gölet olmaz. Sizin için yapılacak en uygun şelale ve gölet şekli (Pond Liner) gölet brandası, şiltesi ile yapacağınız sistemlerdir. Ben size bunu tavsiye ederim, yap boz yapabilirsiniz hatalarınızı düzeltebilme şansınız vardır. Betonla yapacağınız sistemlerin geriye dönüşü yoktur. Bu arada, zıplamayan kurbağa görmedim fakat yükseğe zıplamayan kurbağa gördüm. Siz karar verin biz kurbağayı hedeflenen yüksekliğe çıkarırız, merak etmeyin. |
|
|
|
|
|
|