![]() |
|
|
![]() |
#1 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 23-07-2010
|
Peyzajda kullanılabilecek ışıklı mermerler var bu sitede. http://www.showlights.minor.com.tr/diger.htm |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2 |
Ağaç Dostu
|
Sayın Alper merhaba Iroko deck yer döşemesi Ağaç çeşitleri arasındaki en kıymetli ağaçlardan birisidir. Burma ve Endonezya kökenli bir ağaçtır. Bünyesinde yağ bulundurduğu için hava koşullarından etkilenmeyen dayanıklı ve sert bir ağaçtır. Temel özelliklerinden biri sudan etkilenmemesi ve uzun yıllar yapısını korumasıdır. Bu ağaca kesinlikle vernik uygulanmaz. Zaten kendi bünyesi bu görevi görmektedir. Yılda bir veya iki kere tik yağı uygulaması yapılmalıdır. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3 |
Ağaç Dostu
|
Sayın merlict merhaba Alıntı: (Biz küresel köleler, evlatlarımızın gelecekte bizden daha ileride ve ufku açık yaşamaları adına şuan çalışmamız gerekiyor.) Yine sihirli kelimeler kullanıyorsunuz. Bu kelimeler karşısında, izin kağıdına da gerek yoktur.Gözlerim doldu, ağlamak istiyorum..! Sayın merlict sucul bitkiler konusu, dış ortam olduğu için şu an görsel olarak doyurucu değil..! Bence, bu konuyu baharda ele alsak daha iyi olur diyorum..! Yok olmaz dersen, yukarıda ki, yazdığın mazeret yazısı yüzünden İkinci öğretim, esnek ders misali, İ.Ü Botanik bahçesinin sucul bitkiler bölümünü senin ve meraklıları için orada yazıya ve fotoğraflara dökelim olur mu..? Düzenleyen Nuri Murvet : 13-11-2010 saat 21:45 Neden: eksik harf |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4 |
Ağaç Dostu
|
Sayın aygün merhaba Teak ve Iroko ağaçları genelde deniz araçlarının güverte kaplamasında ve dış mekan bahçe mobilyalarında kullanılıyor. Malzeme olarak çok pahalı olduğundan, ahşap ev yapmak bir servete mâl olur, onun için tercih edilmiyor. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#6 | |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 10-08-2009
|
![]() Alıntı:
![]() Bizler öğrenmeye adanmış neferler varken yeterki siz ağlamayın.Benim güzel ve yanlız ülkemin sizin gibi saygıdeğer ve değerli hocalara ihtiyacı var her daim. Size yakışmasa zaten bizlerde vermezdik.Siz hakettiniz. Zaman konusunda tercihi size bırakıyorum.Zaten sucul bitkiler konusuna burdan girsek konu parçalanacak ve her iki konuda yarım kalacak.Bu konu ilerlerken diğer konuya geçmeyelim derim.Siz uygun olduğunuz zaman sucul konusuna girerseniz daha etkin olur.Benim size karşı, yok olmaz deme gibi bir lüksüm olamaz ! hiç bir zaman.Bende sizi ne dertlere sokuyorum, çok özür... (Çok özür dileyerek başlamam lazımdı ama geç kalma kağıdı hazırladım.Bu mesaja yazdığınız gün cevap vermiştim ama mesaj gitmemiş, bende forumda sorun var diyerek millet nasıl mesaj yazıyor diyordum ama sorun benim pc.de imiş.Bugün sorunu çözdüm.Geç kalmanın verdiği üzüntüyle tekrar özür dilerim, geçmiş bayramlarınızı en içten dileklerimle kutlarım) Mehmet |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#7 |
Ağaç Dostu
|
Sayın merlict merhaba Baharda konuya başlarız. Senin pc. sorununu ben modem olarak yaşadım kötü bir duygu, geçmiş olsun..! Benim güzel ve yanlız ülkemin, sihirli kelimeler kullanan kardeşimin geçmiş bayramını kutlarım..! |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
|
|