![]() |
|
|
|
|
|
#1 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 10-08-2009
|
Hocam bende arka sırada oturuyom, sessiz sessiz dersi dinliyom, sözlü falan olursa hemen cevap verebilirim. ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
|
|
#2 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 07-06-2010
|
Yoklama işe yaramış görünüyor Sayın Mürvet, ![]() ![]() Sessiz öğrenciler görünüyor.![]() ![]() |
|
|
|
|
|
#3 | |
|
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
![]() İşte ne var sanki ses çıkaracak, kuzu kuzu oturuyodum ben arka sırada, iş aldım başımaBu arada hocam detaylar hakkında teşekkür ederim.Sucul bitkiler konusu ne zaman işlenecek merak ediyorum.Ben o dersi kaçırdım da ![]() Mehmet |
|
|
|
|
|
|
#4 |
|
Ağaç Dostu
|
Sayın merlict merhaba Bu kimliği hak ederek kazanmış, değerli öğretmenlerimiz varken, bana bu sıfatı taşımak yakışmaz. Hiçte öyle kuzu kuzu oturduğunuzu göremiyoruz, hatta devamlı yoklamalarda yok yazılıyorsunuz. Bakıyorum kimsecikler yok, devamsızlık oldu mu.? Sucul bitkiler konusu hep kaynıyor. |
|
|
|
|
|
#6 | |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 23-10-2009
|
Alıntı:
İlgili bölümlerde öğrenim gören nice öğrenciye bir kaynak sağlıyorsunuz aslında. |
|
|
|
|
|
|
#7 |
|
Ağaç Dostu
|
Sayın aygün Ben birimkimlerimi paylaşıyorum, ve bu paylaşımda bir şeyler verebiliyorsam ve örnek teşkil ediyorsa, söylenecek bir şey yoktur. Ben de bundan onur duyarım..! Peyzaj : Su, kaya, tasarım, uygulama Bahçemizin peyzaj uygulaması bitmiş hali..! ![]() Peyzaj : Su, kaya, tasarım, uygulama Bahçemizin peyzaj uygulaması bitmiş hali..! |
|
|
|
|
|
#8 | |
|
Kaybettik, Allah rahmet eylesin
|
Alıntı:
Çok güzel gerçekten ,Ellerinize sağlık üstelik bu kadar işiniz arasında bizler için buraya da yüklüyorsunuz, uğraşıyor vakit ayırıyorsunuz.Size ne kadar teşekkür etsek azdır. |
|
|
|
|
|
|
#9 | |
|
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
Yoklamalarda yok yazılma konusunda hakkınız var ama malum hocam bizim yaştaki öğrencilerin, aileleri ve onlara ekmek getirme zorunluluğu var.Biz küresel köleler, evlatlarımızın gelecekte bizden daha ileride ve ufku açık yaşamaları adına şuan çalışmamız gerekiyor.Ben işe gidiyorum siz derse başlıyonuz, olmuyor ki hocam. Şey varmı hocam hımmm... hımmm... İkinci öğretim falan veya esnek ders saatleri hani öğrenci kapmak isteyen kurslar gibi. ![]() Mehmet |
|
|
|
|
![]() |
|
|