![]() |
|
|
|
|
|
#1 |
|
Ağaç Dostu
|
Merhaba sayın ide Hoşgeldiniz İlk başta yeni bahçeli eviniz hayırlı olsun, bahçenizin yapılanmasında, katkımız olursa ne mutlu bana başlığımızın amaca uygun olması da sevincimi ikiye katladı. Saygılarımla... |
|
|
|
|
|
#2 |
|
Ağaç Dostu
|
Sayın aygün, Benim bu ailede olmamın sebebi; Paylaşım, biraz olsun birşeyler bildiğimi söylüyorlar, bu bilgi ve tecrubelerimizi, imkânlarımız ölçüsünde sizlerle paylaşıyorum, yardımcı olabilmektir tüm ümidim, ben de sizler ile birlikte paylaşımın o eşsiz lezzetini tadıyorum, bana bu lezzeti tatdırdığınız için bende sizlere teşekkür ederim. Ben, sizler ile tanıştıktan sonra hiç bir şey bilmediğimi farkına vardım, bende sizlerden çok şey öğreniyorum .Saygılarımla... |
|
|
|
|
|
#3 |
|
Ağaç Dostu
|
Sayın Alper hoş geldiniz. Doğal taş uygulamalı dekoratif çeşme yapımı devam ediyoruz Kabaca sıvama işlemi bittikten sonra, alt kısımdan yukarıya doğru doğal taşlarımızı döşemeye başlıyoruz. Taş uygulaması yaparken, doğal taşları hep aynı istikamette kullanmayın, monotonluk göze çarpar, itici olur. Kayaları,irili, ufaklı, düz, eğri, yatık, dik kullanım uygulamalarda gözü yormaz, merak uyandırır. Meraklı bir göz, o yaptığınız ayrıntıları inceler, işin sırrı buradadır. ![]() Doğal taş uygulamalı dekoratif çeşme yapımı |
|
|
|
|
|
#4 |
|
Ağaç Dostu
|
Sayın aygün temenniniz için teşekkür ederim. Doğal taş uygulamalı dekoratif çeşme yapımı Doğal taş uygulamalı dekoratif çeşme yapımı, bahsettiğimiz gibi alt kısımdan başladık, en üst noktaya kadar taşlarımızı yaptığımız iskelete montajını yapıyoruz. Taşlarımızı monte ederken, çeşmenin yapısını genişletmeyelim, ne kadar ince çalışırsak, o kadar narin, işçilik öne çıkar. Doğal taş uygulamalı dekoratif çeşme uygulamasının son hali..! Bu, Doğal taş uygulamalı dekoratif çeşme ile öz eleştirimi daha sonra paylaşacağım. ![]() Doğal taş uygulamalı dekoratif çeşme yapımı |
|
|
|
|
|
#5 |
|
Ağaç Dostu
|
Sayın Zafer İnandıklı, hoş geldiniz, size inanıyorum. Sevgi ile kalın... Saygılarımla. Doğal taş uygulamalı dekoratif çeşme yapımı Bitmiş halinin yakından görüntüsü ![]() Doğal taş uygulamalı dekoratif çeşme yapımı |
|
|
|
![]() |
|
|