![]() |
|
|
![]() |
#1 |
Ağaçsever
Giriş Tarihi: 09-08-2009
|
Devamını bekliyorum. Çok faydalı olacak. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2 |
Ağaç Dostu
|
Merhaba sayın Alper bu uygulama profesyonelce uygulanan bir proje, bence de meraklılarına faydalı olacağına inanıyorum. Göletin hasır betonları döşendi, filtre odası kazıldı. Evet, unuttum doğal kayalarımızda geldi. Ling'de problem var her halde fotoğraf yükleyemedim sonradan ilave edeceğim |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3 |
Ağaç Dostu
|
Merhaba Evet doğal taşlarımızda geldi, bundan sonrası işin en zevk aldığım kısmına sıra geldi... ![]() Göletin hasır betonları döşendi, filtre odası kazıldı. ![]() Göletin hasır betonları döşendi, filtre odası kazıldı. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#8 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 10-08-2009
|
Merhaba Nuri bey. Süper bi iş çıkartıyorsunuz doğrusu.Bende bir süre öncesinde babamların evi önüne büyükçe bir paladarium yapmaya başlamıştım.Küçük botanik bahçesi-büyük paladarium.Örnek aldığım bir alman vardı, evinin nerdeyse 3/2'sini yıktırıp böyle bir işe kalkışmıştı.(linkini bulunca buraya eklerim)O kişiyi takip edip basit ama güzel (kendimce) bir paladarium yapmıştım.O zamanlar sizi tanısaydım en büyük idolüm olurdunuz. Yaptığınız işin kazancı o kadar fazla ki hem para kazanıp hemde zevk almanız... süper bişey.Yapım aşamalarında merak ettiğim ve geçmişte benimde çok takıldığım filtre odası var.Nedense o kısma gelince hızlı geçiverdiniz ![]() Mehmet |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
|
|