![]() |
|
|
![]() |
#1 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 09-02-2009
|
Kütüğü zemine sabitlemeyi başardıktan sonra da zaten zeminde şap atılması ve üzerine seramik döşenmesi işlemleri ile, alt kısmın bir miktar gömülmesi yeterli mukavemeti kazandırdı. En sonunda iş, çeşmenin önüne konulacak lavaboya geldi. Bereket hemen her fırsatta yapı marketleri, hırdavatçıları vs. dolaşırım, diyebilirim millet parklarda kırlarda dolaşırken, ben ya balıktayımdır, ya da yapı marketlerin birinde ![]() Birara Koçtaş'ta gördüğüm lavabo aklıma geldi, ilk etapta hangi yapı markette gördüğümü hatırlayamasamda, biraz dolaşınca buldum ![]() ![]() Onun içinde apartman boşluğunda duran saksı altlığı imdada yetişmesin mi? ![]() ![]() Gecenin bu saatinde de olsa tarifi tamamladımya daha gam yemem, umarım bir yerlerde saçmalamamışımdır, bir hatam varsa affola, sabah salim kafayla düzeltirim ![]() Atladığım-anlatamadığım veya sormak istediğiniz bir detay olursa zevkle cevaplarım. Selamlar, saygılar. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2 |
Ağaç Dostu
|
Bir eksiğim kalmış ![]() En sonunda her iş bitince, kütüğün arkasında boru geçen kanalın kapatılması işini de, kanalı montaj köpüğü ile doldurarak halletmeye çalıştım. pek özenli olmadı ama, nasıl olsa düzeltme imkanı her zaman mümkün olduğu için vakit ayırmadım. Kuruyan montaj köpüğünün üstünden de vernikli ahşap koruyucuyu, bir kaç kat olacak şekilde fırça ile uygulayınca renk olarak ahşaba uygun tonu elde etmek mümkün. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4 |
Ağaç Dostu
|
Rica ederim, siz sağolun. Aslında Ankara'da olsanız ve birde kütüğü bulsanız, ben zevkle yapardım. Pek kolay sayılmaz ama, çok zevk alarak yaptığım için (birde gerekli alet-edevat bulunduğu için) bana zor gelmiyor doğrusu. Size kolay gelsin, selamlar, saygılar. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#6 |
Ağaç Dostu
|
Bakacağız... ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#10 |
Ağaç Dostu
|
Teşekkürler Sn. Güler, çit veya korkuluk ihtiyacım da var. Bunlar ileride fikir verecek bana. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#13 |
Ağaç Dostu
|
Size zahmet olmayacaksa, yükleyin lütfen. Bana lazım olmazsa da ileride bir başkasının işine yarayabilir. Teşekkürler, selamlar, saygılar. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#21 |
Ağaç Dostu
|
Bu güzel fotoğrafları görünce, Ferda Hanımla bu sene için yapalım dediğimiz saksılar aklıma geldi. Fazla gecikmeden yapı markete gidip malzemeleri almak gerek. http://www.agaclar.net/forum/showpos...6&postcount=31 en alttaki fotoğraftaki beyaz çiçeklik. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
|
|