![]() |
|
|
![]() |
#1 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 15-08-2008
|
İzalasyon için seramiklerin altına mebran döşedim akıntı sona erdi.Seramikleri kaldırmadan uygulama yapmaya çalıştım başarılı olmadı. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2 |
Ağaç Dostu
|
Sutut **** benzeri uygulamalar bir bilemediniz iki yıl sonra ömrünü tüketmiyor mu? Bundan sonra yenilemek gerekiyor. Daha kalıcı uygulamalar ve yenilikler var mı acaba ? Özellikle yazlıklarda kullanılmak üzere.. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 02-06-2008
|
Özellikle izmirde bu malzeme otellerde ve yazlık teras ve havuzlarında sıkça kullanılıyor. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
Bu yaz çatıda bunu deneyeceğim.Kendim uygulayabiliyormuyum yoksa uzmana ihtiyaç var mı? Bir de maliyet konusunda aydınlatabilirseniz mukayese yapma şansımız olur. Şunu da söylemeden geçmeyeyim. Bu konuyu açtığınız için çok teşekkürler böylece herkes deneyimlerini paylaşma olanağını buldu. |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#5 | |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 02-06-2008
|
Alıntı:
Ayrıca ilginiz için çok teşekkür ederim. Çünkü bu konuyu açmakta epey tereddüt ettim. Ancak hakikaten büyük problemlerin yaşandığı yapı izolasyonlarında yeniliklerin ve eski bilgilerin paylaşılmasında faydalı olabileceğimizi düşündüm. İzolasyon konusunda her türlü sıkıntıyı burada paylaşıp çözüm bulunabileceğine eminim. Saygılar.... |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#6 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
|
|
![]() |
![]() ![]() |