agaclar.net

Geri Dön   agaclar.net > Bitki Dünyası > Palmiye
(https)

Beğeni Düzeni24Beğeniler

Bookmark and Share Dış Bağlantılar Konu Araçları Mod Seç
Eski 26-01-2013, 20:54   #1
Ağaç Dostu

Nautilus Cycad's Avatar

Giriş Tarihi: 20-05-2012
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi lusoari Mesajı Göster
Tamam sevgili arkadaşım elime yeni geçmiş olan kahve tohumlarım var ama onlar uzun süre tazeliğini koruyamadıkları için en kısa zamanda ekmem lazım ben İstanbula gelene kadar yeşermiş olurlar onlardan veririm ve benim için çok önemli olan areca palmiyemdende gönderirim seve seve bide bir sorum daha olacak peki gümüş renkli madagaskar palmiyesinin tohumlarını nerden bulabilirim kimde olabilir ?
Bende olabilir mesela ondan da ayarlarım...

Nautilus Cycad Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Eski 26-01-2013, 21:21   #2
Ağaç Dostu

lusoari's Avatar

Giriş Tarihi: 08-09-2012
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi Nautilus Cycad Mesajı Göster
Bende olabilir mesela ondan da ayarlarım...
Şimdi sevincimden ne yapıcağımı şaşırdım çok teşekkür ederim sana sağolasın ) baharda geldiğimde ilk işim sana haber vermek olacak arkadaşlarımın dediği doğruymuş meğer benim bitki tutkunluğum hastalığa dönüşmüş ama beni anlayacağınıza inanıyorum palmiye koleksiyonum geniş değil ama o koleksiyona yeni palmiyeler eklendiğinde her sabah kalktığımda her akşam yatmadan önce onlara baktığımda keyfime diyecek yok kendimi mutlu huzurlu ve rahat hissediyorum istediğim tek şey imkanlarımın el verdiği kadarı ile kış bahçemi değişik palmiye cinsleriyle doldurmak istiyorum

lusoari Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Eski 26-01-2013, 21:27   #3
Ağaç Dostu

Nautilus Cycad's Avatar

Alıntı:
Şimdi sevincimden ne yapıcağımı şaşırdım çok teşekkür ederim sana sağolasın ) baharda geldiğimde ilk işim sana haber vermek olacak arkadaşlarımın dediği doğruymuş meğer benim bitki tutkunluğum hastalığa dönüşmüş ama beni anlayacağınıza inanıyorum palmiye koleksiyonum geniş değil ama o koleksiyona yeni palmiyeler eklendiğinde her sabah kalktığımda her akşam yatmadan önce onlara baktığımda keyfime diyecek yok kendimi mutlu huzurlu ve rahat hissediyorum istediğim tek şey imkanlarımın el verdiği kadarı ile kış bahçemi değişik palmiye cinsleriyle doldurmak istiyorum

Seni çok iyi anlıyorum. Palmiyeler bir yana Bismarck bir yana dostum..... O büyük gümüş gibi ve heybetli bir ağaç.. Kendin gibi delileri bulmak konuşmak ve Paylaşmak güzel.

Eski 26-01-2013, 21:37   #4
Ağaç Dostu

lusoari's Avatar

Giriş Tarihi: 08-09-2012
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi Nautilus Cycad Mesajı Göster
Seni çok iyi anlıyorum. Palmiyeler bir yana Bismarck bir yana dostum..... O büyük gümüş gibi ve heybetli bir ağaç.. Kendin gibi delileri bulmak konuşmak ve Paylaşmak güzel.
Dediklerinin hepsine katılıyorum arkadaşım aynı dili konuşmamız harika delinin halinden deli anlar senin gibi bi dost kazandığım için kendimi şanslı hissediyorum ve ağaçlar.nete iyiki varsın bu sitenin sayesinde hem yeni bilgiler öğreniyoruz hem yeni arkadaşlarımız oluyor bundan daha güzel birşey olduğunu sanmıyorum )

lusoari Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Eski 26-01-2013, 21:42   #5
Ağaç Dostu

Nautilus Cycad's Avatar

Alıntı:
Dediklerinin hepsine katılıyorum arkadaşım aynı dili konuşmamız harika delinin halinden deli anlar senin gibi bi dost kazandığım için kendimi şanslı hissediyorum ve ağaçlar.nete iyiki varsın bu sitenin sayesinde hem yeni bilgiler öğreniyoruz hem yeni arkadaşlarımız oluyor bundan daha güzel birşey olduğunu sanmıyorum )
Aynen !! *******...

Etiketler
bismarckia nobilis

Gönderme Kuralları
Yeni konu gönderemezsiniz
Konulara yanıt veremezsiniz
Ek dosya yükleyemezsiniz
Kendi gönderilerinizi düzenleyemezsiniz

BB code Açık
Smilies Açık
[IMG] Kodu Açık
HTML Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık

Forum saati Türkiye saatine göredir. GMT +2. Şu an saat: 09:45.
(Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.)

Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025