agaclar.net

Geri Dön   agaclar.net > Doğaya ve Yaşamınıza Sahip Çıkın > Orman, Ormancılık, Orman Yangınları, Ağaçlandırma
(https)

Bookmark and Share Dış Bağlantılar Konu Araçları Mod Seç
Eski 23-11-2011, 16:05   #1
Ağaçsever

Talha Ateş's Avatar

Giriş Tarihi: 21-11-2011
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi delphin7 Mesajı Göster
Ismail bey öncelikle tebrikler Rabbim nasip etti, bir sürü agac diktim komsular, kurt kus tüm mahlukat faydalaniyor. Simdi bayragi peder beye devrettik. simdide o agac hastasi oldu.

Dikin ekin cabalayin. Yapdiginiz bu hayirli isler karsiliksiz kalmaz, merak etmeyin. bu yoldan dönmek yok ama!

Sonra görmeye gözler görür, istmeyen kulaklar isitir. Sonra utanir pisman olurlar, yaptiklarinizi gereksiz gören, sorumsuz bilicsiz yiginlar. Onlar yüzünden askinizdan, sevginizden inacinizdan birsey kaybetmeyin. Cünkü dogru yolda olan sizsiniz. onlar degil!
Bunuda unutmayin. Kolay gelsin 150 mese palamutu birsey degil sizden daha coklarini bekliyoruz.

Sizin gibi agac sevgisi olan, sorumlu bilincli, dogru insanlara ulasmaya calisin. Kayseride muhakkaki bir coklari var. Alin size Kayseriden agac ve orman dostlari. Internette ararsaniz daha bir cok farkli gruplara ulasabilirsiniz.

Yeşil Nefes Ağaçlandırma Kulübü; Kayseri
Yeşil Nefes Ağaçlandırma Kulübü | Facebook

Yanlis kisilerle ugrasmayi, birakin. Mutlaka yaniniza cocuklari ve gencleri alin ve onlarida tesvik edin. Gerekirse kücük süpriz, mesela cukolata ve kücük hediyelerle.

Önemli olan bizden sonraki neslin sayilarinin katlanarak artmasi, bu mukaddes davaya cok daha siki sarilmasi.

Yani bayragi emin ellere devredelim, düsmesine izin vermiyelim dostlar.

Yazdıklarınıza tamamen katılıyorum efendim. Özellikle çocuklar ile faaliyet gösterme konusunu çok beğendim.

Talha Ateş Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Eski 24-11-2011, 15:44   #2
Ağaçsever

Giriş Tarihi: 26-02-2007
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi TALHA ATEŞ Mesajı Göster
Yazdıklarınıza tamamen katılıyorum efendim. Özellikle çocuklar ile faaliyet gösterme konusunu çok beğendim.
Bir mukabil Talha Bey. Cocuklar gelecegimiz, bu ülkenin gelecegi!
Refah ve aydinlik bir Ülke ancak bilincli, sorumluk sahibi, bilgili yeni nesilerle yükselecek. Buda daha 4-5 yasinda yön verilen, vizyoner olarak yetistirilen cocuklarla olacak. onlarin kalplerini kazanmaya calisalim. Ki bu cok basit, kücük bir cukolata, sevdikleri bir seker **** bir hediye ile onlara dünyalari veririz! Ömürleri boyunca unutmazaklar. Bakin biz unutuyormuyuz cocuklugmuzda yasdigimiz güzel günleri, bize örnek olan güzel insanlari

Bu baglamda sadece kendi cocuklarimiza degil cevremeizdeki cocuklara ve genclerede sahip cikalim. Dostlar.

Bir hayirli evlatin, bir hayirli cocugun ve gencin, hepimize, bu millete, bu devlet tüm insanliga faydasi var.

Ha kurda kusa tabiata suya agaca ormana olan faydasida cabasi.

Ne mutlu böyle düsünen, kendilerine ceki düzen verip dogrularin güzelliklerin, hakkin pesinde kosup bunu kendisine siar eden dostlara.

Yollariniz acik olsun.

delphin7 Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön

Gönderme Kuralları
Yeni konu gönderemezsiniz
Konulara yanıt veremezsiniz
Ek dosya yükleyemezsiniz
Kendi gönderilerinizi düzenleyemezsiniz

BB code Açık
Smilies Açık
[IMG] Kodu Açık
HTML Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık

Forum saati Türkiye saatine göredir. GMT +2. Şu an saat: 18:56.
(Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.)

Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025