![]() |
|
|
|
|
|
#1 | |
|
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
yeni eklediğiniz resimleri dikkatle inceledim gerçekten çok güzel uyum sağlamış ve gelişmeleride bir o kadar sağlıklı ve iyi görünüyor. Dikkat ettim (yanılıyorsam düzeltin lütfen) 7 numaralı mesajınızdaki 2 ve 3 numaralı resimlerde terrarium içerisindeki halleriyle son eklediğiniz resim arasındaki gelişmeler oldukça net görünüyor. Özellikle Dendrophylax Lindeii bana biraz daha hırslı ve güzel gelişmiş gibi geldi. Umarım çiçeklenmiş hallerinide görmek nasip olur. Gelişmeleri beklediğimi belirtmek isterim... Bu arada çiçeklerimide almayı unutmadım. Pazartesi izin dönüşü tekrar görev icabı bir süreliğine şehir dışına çıktım geri döndüğümde sizi ziyaret edeceğimi belirtmek isterim. Saygılarımla... |
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
Ağaç Dostu
|
Kısa bilgi (tanımak isteyenlere)
Dendrophylax Lindenii namı diğer hayalet orkide, ilk olarak 1844 yılının Eylül ayında Jean Jules Linden tarafından Küba ormanlarında keşfedilmiştir. Hayalet orkide haricinde Palm Polly ve Beyaz Kurbağa isimleriylede anılır. Epiphyt bir orkide türü olan Dendrophylax Lindenii 1 veya 2 sefer çiçek açmaktadır. |
|
|
|
![]() |
|
|