![]() |
5 Eklenti(ler)
Devamı...
|
3 Eklenti(ler)
Devamı...
|
5 Eklenti(ler)
Devamı...
|
Alıntı:
Sizinkilerde sağlıklı ve ömürlük olsun inşallah. |
1 Eklenti(ler)
Eklenti 704902
Bütün çiçekleri açsında öyle foto çekeyim diye hesaplarken ,daha küçük tomurcukları açabilmek için iki yan dal çiçeklerini döktü niyeyse.Keşke hepsi aynı anda açılsaydı görsel çok daha iyi olacaktı.Bu arada kendisi en uzun çiçek ömürlü orkidemdir.Maşallah dört ay boyunca kalır çiçekleri. |
Alıntı:
|
Beyaz orkidelerim diğer orkidelerden güçlü olduklarını ben de farkettim
Gerçekten böyle bir şey var mı? Bende 8 phal var en gür olanı en köklü yapraklı olanı beyaz Mesela beyaz orkidemin 12 yaprağı var pembe orkidemin 6 Beyaz orkide doğada bulunurken pembe mor vb renkler sonradan laboratuvar ortamında mı geliştirildi???? |
Sn nanemolla ve sn dumlupınar bitkilerinizde nasıl bu kadar çok yaprak var benim sadece hediye gelen orkidemde (beyaz) bu kadar yaprak var
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
1 Eklenti(ler)
Tekrardan merhaba orkidemin yaprakları yarılıyor neden olabilir fotoğrafl eklenmiyor
|
Fotoğraf eklemeyi başardım
|
1 Eklenti(ler)
Neden olabilir
|
1 Eklenti(ler)
Devamı
|
Ve çiçeğimin yaprakları damarlı diğerleri öyle değil
|
1 Eklenti(ler)
Lütfen yardım
|
Alıntı:
|
Ne yapmalıyım nasıl sulamalıyım diğer bitkilerim böyle değil aynı suluyorum bu böyle
|
Lütfen yardım edin diğer orkidemin de yaprağında damarar çıkmış yarılmasını istemiyorum öbür çiçeğimin yaprakları gibi ne yapmalıyım ki yarılmasın
|
Alıntı:
|
İlk defa geçen hafta sıvı besin kullandım
2-3 yıldır bendeler yaz kuş farketmez 10 günde 1 suluyordum içme suyu ile kovaya daldırarak |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
teşekkürler sn nanemolla önceki mesajımı da yanıtlarsanız sevinirim yaprak yarılması hakkında olanı
|
Alıntı:
|
Bir tane daha orkidemin yaprağında damarlar çıkmış yarılmaması için ne yapmalıyım
|
1 Eklenti(ler)
Çiçek sapının ucundaki oluşum nedir
|
1 Eklenti(ler)
Dal çiçekli
|
1 Eklenti(ler)
Çiçek sapı. **** keiki mi
Yoksa ikisi de değil mi😭 |
Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 21:47. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025