![]() |
Sitede sadece camorasaya ulaşılıyor. Diğer çeşitler de satışta mi.
|
Alıntı:
Sitede yeni düzenlemeler yapılması gerekiyor, haklısınız. Satışta olan çeşitlerimiz Camarosa, Sweet Charli ve Festival. Albion çeşiti ise elimizde bitti Ağustos ayında tekrar satışa çıkacak. Sitedeki mail adresinden destek@madrasol.com mail yazabilirsiniz veya iletişim kısmındaki numaralardan siparişinizi verebilirsiniz. Selamlar... Saygılar... |
Biz bir miktar albion dikmiştik.Bir çilek üreticisi tavsiye etti.Yediveren dedi ama Mayıs-Haziran çilek oldu bir daha çilek vermedi.Albion yediveren midir?Yoksa biz kandırıldık mı?
|
Sayın vetman996 size özelden mesaj atamıyorum hata veriyor sürekli.Bazı sorularım olmuştu yardımcı olacaktınız.Soruları cevaplamanızı merakla bekliyorum.Teşekkürler.
|
Alıntı:
|
sayın sapinuva nerden aldınız sorması ayıp albion çilekleri ?
size yardımcı olmak istiyorum. |
Merhaba,
Gerçek Osmanlı çileği için Trakya/ergene bölgesi uygun mudur? |
Alıntı:
|
çilek hastalıkları
Alıntı:
|
Ben cilek yetistirmek istiyorum bana yardimci olur musunuz tohumu nerden bulabilirim
|
Arkadaşlar bir sorum olacak yazının içerisinde net bir cevabını göremedim malesef sorumun. Evde saksıda keyfine tohumdan çilek yetiştirmek istiyorum. Fakat çileği yetiştireceğim kapalı balkon yeterince güneş görmüyor. Günde 1-2saat güneş görüyor.
Sıcaklık genellikle 15 derece civarında ama dediğim gibi güneş yeterince görmüyor malesef. Bu Koşullarda acaba çilek yetişir mi? |
Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 21:18. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025