agaclar.net

Geri Dön   agaclar.net > Üretim, Bakım, Düzenleme, Temel Malzemeler > Organik Tarım
(https)




Beğeni Düzeni77Beğeniler

 
 
Bookmark and Share Dış Bağlantılar Konu Araçları Mod Seç
Prev Önceki mesaj   Sonraki mesaj Next
Eski 12-06-2009, 06:05   #10
Ağaç Dostu
 
nevsune's Avatar
 
Giriş Tarihi: 04-05-2007
Şehir: Ankara
Mesajlar: 4,917
Galeri: 215
Sn. gurbik67 hiç boşa sökmeyin zavallı çilekleri. Benim elimde bunlardan ne köy oluyor ne kasaba. Ben nerede yanlış yaptığımı bir bulabilsem, bütün derdim bu. Özellikle herkesin çok arsız, yetiştirmesi çok kolay dediği iki bitki, kekik ve çilekte her şeyi denedim ama ters giden bir şeyler var. Bunu bulmaya çalışıyorum. Çileğin susuz yaşayamayacağını düşünürken sizin hiç sulanmadılar demeniz ilgimi çekti.

Dün Feriha hanımın terasındaydım. Sizin gönderdiğiniz kekikler orada çılgın gibiydiler. Çok güzel gelişmişler. Diğer bitkilerde de kendiminkilere kıyasla oldukça büyük bir fark görünce bir şey düşündük. Feriha'nın terastaki bitkileri bütün bir kış (ve hala) yağmurla sulandılar. Benim balkonum gömme olduğu için yağmur almıyor ve ben çeşme ile sulama yapıyorum. Ankara suyunun klor (her ne kadar dinlendirsem de) ve kireci olumsuz etken olabilir. Her ne kadar leonardit ve hümik asitle toprağı düzenlemeye çalışıyorsam da, toprak rengi giderek beyazlaşıyor.

Başka ne olabilir bir gün bulup çözümüne bakmam gerekir. Yenilen pehlivan güreşe doymaz hesabı, çilek ve kekik bende fena halde takıntı oldu çünkü

nevsune Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
 


Gönderme Kuralları
Yeni konu gönderemezsiniz
Konulara yanıt veremezsiniz
Ek dosya yükleyemezsiniz
Kendi gönderilerinizi düzenleyemezsiniz

BB code Açık
Smilies Açık
[IMG] Kodu Açık
HTML Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Forum saati Türkiye saatine göredir. GMT +2. Şu an saat: 17:24.
(Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.)


Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2026