agaclar.net

Geri Dön   agaclar.net > Üyelerin Balkonları, Bahçeleri > Okul Bahçeleri
(https)

Beğeni Düzeni16Beğeniler

Bookmark and Share Dış Bağlantılar Konu Araçları Mod Seç
Eski 08-10-2009, 08:48   #1
Ağaç Dostu

Cumhur Tonba's Avatar

Giriş Tarihi: 07-07-2008
Galeri: 80
Adalet Hanım, Füsun, Kiraz.
Bayıldım size. Fikirlerinizi okumak bile zevk. Çok güzel yazılar yazmışsınız. Teşekkürler. Belirttiğiniz yönde çalışmalar olacak. Öğrencilerin düşünceleri, fikirleri alınacak. Bu sayede hem onlar işin içine katılıp olaya sahip çıkacaklar ve sorumluluk sahibi olacaklar, hemde kimbilir ne orjinal ve değişik, biz büyüklerin aklına gelmeyecek şahaserler yaratacaklar.
Tekrar tekrar teşekkürler.

Aslında fazla teferruata girmeden, bakımı kolay ve sade bir bahçe bence daha uygun. Bu fikre sıcak bakıyorum. (Tabi benim düşüncem)

Cumhur Tonba Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Eski 08-10-2009, 19:36   #2
Ağaç Dostu

Kiraz's Avatar

Giriş Tarihi: 13-02-2008
Galeri: 73
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi Cumhur Tonba Mesajı Göster

Aslında fazla teferruata girmeden, bakımı kolay ve sade bir bahçe bence daha uygun. Bu fikre sıcak bakıyorum. (Tabi benim düşüncem)

Ben de aynı düşüncedeyim. Bol oyun alanı,tören alanı, biraz çim, spor alanları, dinlenme alanları belirlenince iş daha kolaylaşacak. Bundan sonra seçilecek köşeler güce, zamana ve imkanlara göre değerlendirilebilir. Ben yine de bu köşelere minik eller değsin, tohumları eksin, değişimleri onlar da yaşasın dilerim.

Bahçede yeşil alanları belirlerken, şu anki kullanımı da dikkatle izlemek gerekir. Çok geçilen bir hattı (yürüyüş yolu olmadan) yeşil alan yapmak, spor alanının etrafına ezilecek cinsten bitkiler dikmek,.. ileride sorun çıkarır.

Bu arada, geniş alanlara serpilmiş, büyük kare taşlardan oluşan satranç kareleri ya da seksek kareleri hep hoşuma gitmiştir.

Kiraz Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön

Gönderme Kuralları
Yeni konu gönderemezsiniz
Konulara yanıt veremezsiniz
Ek dosya yükleyemezsiniz
Kendi gönderilerinizi düzenleyemezsiniz

BB code Açık
Smilies Açık
[IMG] Kodu Açık
HTML Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık

Forum saati Türkiye saatine göredir. GMT +2. Şu an saat: 12:14.
(Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.)

Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025