agaclar.net

Geri Dön   agaclar.net > Mutfak > Mutfak - Diğerleri
(https)




Beğeni Düzeni466Beğeniler

 
 
Bookmark and Share Dış Bağlantılar Konu Araçları Mod Seç
Prev Önceki mesaj   Sonraki mesaj Next
Eski 12-03-2017, 11:16   #11
Moderatör
 
Güler's Avatar
 
Giriş Tarihi: 26-04-2007
Şehir: İstanbul
Mesajlar: 28,415
Galeri: 103
Doğum günü partisine az kaldı diye bolca çalışma yapıyorum.
Bu gün bu meyve sepetini yaptım, gün geçtikçe daha kolaylıklar buluyor, deneye deneye yeni şeyler öğreniyorum.
Örneğin; elma ve armut gibi meyveleri dilimlediğimizde hemen kararmasın diye limonlu suya atarız ama yine de bir iki saat sonra kararma yapıyor.
Bu sefer 2 yaprak jelatinden seyrek bir jöle hazırladım bayağı sulu. Dilimlediğim elma ve armutları bu suyun içine attım ve her tarafını iyice buladım. Üzerlerinde hiç jölemsi bir tabaka yok. Bu meyvelerle sepeti hazırladım, bakalım kararmadan ne kadar uzun dayanabilecek?

Sizlerin bildiği başka usuller varsa lütfen paylaşın.

Meyve sepetimde portakal, elma, üzüm, çilek, ananas ve kivi var.


Name:  IMG_0119 (600 x 450).jpg
Views: 428
Size:  68.0 KB

malina, sakagun, badem ve 7 kişi beğendi.

Düzenleyen Güler : 15-03-2017 saat 10:29
Güler Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
 


Gönderme Kuralları
Yeni konu gönderemezsiniz
Konulara yanıt veremezsiniz
Ek dosya yükleyemezsiniz
Kendi gönderilerinizi düzenleyemezsiniz

BB code Açık
Smilies Açık
[IMG] Kodu Açık
HTML Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Forum saati Türkiye saatine göredir. GMT +2. Şu an saat: 16:01.
(Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.)


Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025