![]() |
Alıntı:
|
Rica ederim;). Sizde var mı shepherdii?
|
Malasef yok.Ama olmasını isterdim.Çok güzel çiçekleri olduğunu okuyorum.Belki seneye yapacağımız siparişte bende bu türden vereceğim.
|
Çiçeklerini gören oldu mu bilemiyorum ama ben yapraklarını beğenmiştim en çok.;)
açarsa ilk işim size haber etmek olur:) |
1 Eklenti(ler)
Genel durumu ve çiçek salkımlarımı göstermek için elimdeki biraz kötü bir fotoğrafı ekliyorum.
Çiçekler henüz tam açmadı. 3,5 salkım var, salkımlardan biri tam değil.:rolleyes: Eklenti 87352 |
Sayın Sabah, şu minik çiçekleri birazdaha yakından görsek, çiçeğini çok merak ediyorum. Gelişmelerini aşama aşama fotoğraflayıp bizimle paylaşırsanız çok sevinirim. Bu minikte 4 adet çiçek var yanılmıyorsam. benimkinde de 6-8 yaprak var, şu an dal büyütmekle uğraşıyor.
Ayrıca tırmanması için koyduğunuz minyatür çit de çok sevimli. |
1 Eklenti(ler)
Çiçek salkımlarından açılmalar başlamış. Hafif koku var. Çiçek salkımının yaklaşık 1TL büyüklüğünde olduğunu hatırlatırım. Gerçekte farkedemediğim detayları, fotoğrafta farkedebiliyorum.
Eklenti 87598 |
Alıntı:
|
Henüz yoğun değil. Belki tam açıldığında farkeder.
|
Hoya çiçek sezonu bereketli açıldı bu sene, teker teker sevindirici haberler geliyor:)
Tebrikler sayın sabah. |
Çok güzel, tebrik ederim. İlk shepherdii çiçekleri sizden herhalde. :)
|
Gözünüz aydın, güle güle bakın... ;)
|
3 Eklenti(ler)
Burada söz edilen seradaki, Shepherdii. Fotoraftaki çiçekler hafif kokulu, çok beğendim, biraz ful'e benzettim, biraz da yasemin'e. Yapraklarındaki lekeler yağmurlama sonucu oluşan kireç kalıntıları. :confused:
|
Hem çok güzel, hem de pek kibarmış... Paylaşım için teşekkürler.
|
1 Eklenti(ler)
Bitkim yeni vejetatif gelişme göstermekte, besin eriyiğine geçtim.
|
Oy oy oy shepherdii cicegini gorunce daha da heveslendim simdi.. Daha milyon yil kadar falan var ama neyse bekleyelim bakalim :)
|
Tomurcuklarin hep dokuldugunden bahsediliyor bu tur icin. Bendekinin ciceklenip ciceklenmeyecegini gorecegiz bakalim... Henuz portakalda vitamin kadar
|
mum çiçeği değil mi bu? ben küçükken evimizin balkonunda vardı. sarmaşık gibi büyümüştü. çok güzel açar, çok da güzel kokardı. bal gibi bir kokusu vardı.
|
Şimdi bir çiçek sapı oluşumu var. Fazla büyümedi bitkim. Güncel görselini eklerim yakında..
|
2 Eklenti(ler)
11.10.2013 cuma günü saat : 14:00 - 16:00 arası Ege Botanik' te olacağız. Sayfasını açıyoruz. :)
Hoya shepherdii, haziranda çiçeklendi. Hoya Obovata haziranda başladı, Eylüle kadar üzerinden çiçek eksik olmadı .. |
yaprakları çok kibarmış. çiçekleride çok güzel. buna sahip olan şanslı :)
|
1 Eklenti(ler)
Bu bir shepherdii midir acaba?
|
çelik
bu bitkiden bir çelik kesip bana verecek olan var mıdır?
|
Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 16:30. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025