![]() |
Sevgili esmaesma,
Öncelikle forumumuza hoşgeldiniz. Forum kuralları gereği bitkilere ayrılmış başlıklarda sadece o bitkiye özgü soru, sorun ve bilgilerimizi paylaşıyoruz. Bu nedenle mesajınızı sildim, lütfen yanlış anlamayın. Fide, Fidan, Çelik, Saksılı Bitki, Kesme Çiçek, Kaktüs, Sukulent Satış - agaclar.net bölümünü incelemenizi öneririm |
Sayın maki01 ,
Rica ederim . Ne kusuru . Siz kusura bakmayın forumda yeni olduğumdan düzgün kullanamadım herhalde . Forum sayesinde birçok hoya türüyle de tanıştım. Girmeyeyim artık foruma yoruldum kaç saattir bakıyorum diyorum sonra birden kendimi yine burada buluyorum . Size ve tüm arkadaşlarıma teşekkür ederim paylaştıkları bilgiler için . |
Hepimiz aynı aşamalardan geçiyoruz sevgili esmaesma, eminim ki çok kısa sürede siz de sizden sonra gelecek arkadaşlarımıza yol gösterecek, öğrendiğiniz bilgileri kendi deneyimlerinizle birleştirerek paylaşacaksınız.
Tohumlardaki gelişmenin her anını fotoğraflayıp bizlerle paylaşın lütfen :) |
Çok teşekkürler . Umarım o günler de gelir .
|
Uzun zamandır çiçek haberi veren olmamış...
Bitkim tomurcuklandı, yakında çiçek görselleri ile geliyoruz... |
3 Eklenti(ler)
İkinci haber de benden olsun sevgili sakdag :) Sonbaharda çiçeklenmesini beklediğim verticillatam sürpriz yaptı. Leylak, sümbül kokularıyla ilk çiçeğimiz açtı :)
|
1 Eklenti(ler)
|
2 Eklenti(ler)
Şimdi tam mevsimi galiba, bol çiçek dolmuş sayfa. Ellerinize sağlık Sevgili Maki01 ve Sevgili Fatih.
Benim bitkim de dün akşam açmıştı. Biraz önce fotoğraf çektim. Bir de gündüz çekeceğim. Koku gerçekten de leylağımsı sümbülümsü. Leylak notası biraz daha önde. Kokuyu sevdim ben. ;) Eklenti 571290 Eklenti 571291 |
3 Eklenti(ler)
Çiçeğin corolası ( Açık renk olan ) açtıktan kısa bir süre sonra dışa kıvrılıyor.
Eklenti 571705 Bir, iki gün sonra tekrar düzeliyor, koku yoğunluğu azalıyor. Eklenti 571706 Ve kapanarak dökülüyor... Eklenti 571707 |
1 Eklenti(ler)
Neredeyse her yaprak boğumunda tomurcuk demeti var. Koku muhteşem, baymayan bir tonda.
Eklenti 673598 |
Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 02:14. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025