![]() |
Gece gündüz başına dikiliyorum :) Sizin dennisii çiçek açarsa bayramımdır...
Az kaldı, anaç çiçek verdikten sonra sıra sizin dennisii'de, ekrandan baktırın isterseniz:) Bak bu senin annen diyerek iştaha gelir bir sene dolmadan çiçek verir:)) |
Ne güzel temenni bunlar İnşallah diyebiliyorum sadece.Benim miniklere annelerini hep hatırlatıyorum zaten.Çiçek açacağını hayal etmek bile nasıl mutlu ediyor insanı.Yüzümde kocaman bir tebessüme sebep oluyor...
|
1 Eklenti(ler)
Bu akşam
|
1 Eklenti(ler)
Sabaha karşı çiçek öbeğini açmaya başladı...Bu mutluluğu yaşamanız dileğimle :)
|
Eee hadi ama göbeğimiz çatladı...:))
(Daha beteri de var. Benim hoya onychoides in küçük bir tomurcuğu 9 aydır aynen bekliyor, hiç gelişmeden..) |
1 Eklenti(ler)
Siz bayram şöleni yaşamayı istersiniz de tanklar kurmam mı?
Saygı ve sevgiyle, iyi seyirler... Kokusunu almaya çalışıyorum. Hafif bir koku geldi, ama tam anlamadım.:)) |
2 Eklenti(ler)
...
|
Muhteşem kareler sevgili yeşillim, ellerine sağlık...
|
2 Eklenti(ler)
Olabildiğince fotoğrafik yönden çekimlerimi düzeltmeye çalışıyor, beğenilerinize sunuyorum!! Bu kare, bakışlara hitap edebiliyor mu?
|
1 Eklenti(ler)
...
|
Sadece bakışlara değil...duygulara da hitap ediyor.
Bizimle paylaştığınız için teşekkür ediyoruz. |
3 Eklenti(ler)
Sayın Tura çok teşekkür ederim;
Vallahi öyle yoruldum ki güzeli yakalamak adına! Böyle mesajlar beni yüreklendiriyor açıkcası:) Tamam diyorum deydi, unutuyorum tatlı da olsa yorgunluğumu;) Kişisel koku yorumum ise; Kokusu çok hafif olmakta, karşılaştırma yapmam gerekirse lobbii nin kokusuna benzettim. Lobii'nin başlığında koku tarifini yapmıştım. http://www.agaclar.net/forum/mum-cic...ya/26294-2.htm 41. mesaj Herşey gönlünüzce olsun dileklerimle.. |
Dennisii' nin iç açan bu güzel karelerini keyifle izledim. Tebrikler. Ellerinize sağlık.
|
Sayın OİR1938, bu güzellikler sayenizde teşekkür ederim. Sizden öğreneceğim çok şey var ve ben yolun başındayım! :))
|
Sayın Yeşillim tebrik ederim, bakmaya doyamadım. Şimdi ben bunumu öldürmüş oluyorum? :((
|
emeğinize sağlık,baştan sona bugün gelişmesini izledim,içim kıpır kıpır oldu.Teşekkürler.
|
Sevgili a.aysel, teşekkürler beğeni ve yorumumuz için :)
Sayın bozo.0606, sağlık olsun telafisi mümkündür!! |
sevgili yeşillim Maaşallah eline yüreğine sağlık.Gözümüzü gönlümüzü şenlendirdiniz.
Paylaştığınız her güzel fotoğrafla içimdeki hoya sevgisi coştukça coşuyor. uykusuz geceler geçirmeme sebep oluyor bu hoyalar... |
1 Eklenti(ler)
Güzelim Hoya Dennisii'm, üç çiçek öbeğini açtı, tekrar tomurcuklanmaya da başladı.
Üç günlüğüne şehir dışı dönüşümde yapraklarında buruşmalar gördüm. Bir çelik bile alamadım. Mini serada bulunan bir dennisi çeliğim vardı. Silbaştan tekrardan aldım. ilgili linkte sebep ve önlem 221. mesajda takip etmek isterseniz.http://www.agaclar.net/forum/mum-cic...tm#post1125934 |
2 Eklenti(ler)
Herşey yolunda giderken bir iki yaprak sararmasını normal görüp endişelenmemiştim.
Ama kötü bir sürpriz yapıp uçtan kurudu. Yaklaşık 1 mt. yakın telef oldu. Dahada kötüsü yaprak ve gövdede sararmalar devam ediyor. Kararsız kaldım çelikler alıp yeni baştanmı denemeliyim ? Eklenti 423203 Eklenti 423204 |
Sevgili eylül,
Her ihtimale karşı yedeklemenizi tavsiye edebilirim. Tür gizliden gizliye oldukça narindir. Eğer kök sağlamsa sürgün verecektir. |
yapraklardaki sararma kök çürüklüğü belirtisi olabilir ,benim dennisii aynı şekilde uç sürgünler kurudu daha sonra yapraklarda sararmalar başladı ,bence üst sağlam dallardan çelik alın , alt kısmı yapraklı olarak saksıda kalsın ,aldığınız çelikleri diatomitte kolaylıkla köklendirebilirsiniz .
|
Sn. yeşilllim ve yiğit666 , teşekkür ederim.
Hoyaların gelişimlerindeki hızlı atakların , çöküşlerininde aynı hızda olduğunu öğretti Dennisii bana. Sağlık olsun deyip yeniden başlayacağız o güzel çiçeklerini yakından görebilmek için. |
1 Eklenti(ler)
Çok bekledim ama değdi doğrusu:)
|
Kutluyorum sevgili katmer. Fotoğrafın çekildiği tarihi de not edermisin?
Tomurcuktan çiçek öbeğini açabilirse ki açağına inanıyorum. Anaçla çiçek öbeğini açmada, kıyaslama da yapabiliriz. Anaç hoya, Tayland dan gelmiştir. |
Teşekkür ediyorum sevgili yeşillim. Fotoğrafı dün gece buraya eklemeden az önce çekmiştim. Yani 21.09.2013.. Umarım sorunsuz açar :)
|
Harika bir tür ellerinize sağlık, sevgili katmer çiçeklendimi :) koku yorumunuzu meraktayım
|
Çiçek sapı çok yavaş büyüdü. Hala açmadı ve bir süre daha bekleyeceğiz gibi geliyor :)
|
1 Eklenti(ler)
Açmaya hazırlanıyor :)
|
Tebrikler..
Bendeki şu duyguyu anlatmaya kelimeler yetersiz kalır! Zaten anlatsam da yaşamak lazım. Ne güzel bir duygudur..! Kıyamadığım Dennisii. |
Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 04:50. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025