![]() |
Havai kök uzantıları sevgili artu.
|
Cok tesekkur ederim☺️
|
1 Eklenti(ler)
Bitkim dikine bir metre falan havalandı resmen, bu nasıl böyle duruyor derken, duvara sımsıkı yapıştığını farkettim. Nasıl koparıcam onu duvardan ben...:p
Eklenti 569344 |
Koparman gerekmiyorsa bırak tırmansın,ya da tırmanabileceği bir şey monte et duvara:kafes teli gibi....
|
1 Eklenti(ler)
Alıntı:
Eklenti 579076 |
1 Eklenti(ler)
Tomurcuk saplarının gelişimi çok güzel şimdilik.... Yine de açtırmadan fazla heveslenmek istemiyorum...
Eklenti 579811 |
Off! off! Bu sezonda bu bitkimi açtıramadım. Evde olamadığım için susuz kaldı, döndüğümde tomurcukların hepsi dökülmüştü. :(
Seneye kısmet artık. |
3 Eklenti(ler)
Geçen yıl dört yapraklı, toprak ortamda yeni köklenmiş küçük bir fide olarak edinmiştim. Yılını doldurmadan hızla gelişti ve dün akşam kokusuyla kendisini salonda hissetirdi. Beklediğim floral bir koku değil. Kendine has küçük kır çiçeklerinin kokusuna benzer bir kokusu var. Çiçek yapısıda gerçekten küçük. Açan çiçek demetlerinin birinde 14, diğerinde 15 küçük çiçeği var. Saymadığım onlarca çiçek sapıda hızla gelişiyor. :p
|
Tebrikler Sn. dagot. Muhteşem bir güzellik,ama kokusunun çok yoğun olduğu söyleniyor...
|
Evet koku olarak yoğun olduğunu söyleyebilirim. Ama tatlı **** çok çiçeksi bir koku diyemiyorum benim yorumuma göre. Kır çiçeklerinin kokusu gibi diyebilirim. Biraz ekşi- biraz tatlı gibi. İtici olmayan mayhoş bir kokusu var diyeyim ben.
|
2 Eklenti(ler)
Çiçek öbeklerini açmaya başladığından beri onikinci gün oldu. Tüm çiçekleri sağlıklı bir şekilde üzerinde duruyordu bu sabah baktığımda. İlk açan çiçeklerin üzeri nektarlarıyla dolu. Tam ondokuz adet açmış durumda çiçek öbeği saydım üzerinde. Her öbekte 14 ile 17 arası çiçek var. Fotoğrafı telefonumla çektim. İyi seyirler. :p
|
Maşallah çok güzel olmuş.
|
Maşallah çok harika bir görüntü .
|
1 Eklenti(ler)
Yıllar sonra nihayet tomurcuklarını döktürmeden açtırmayı başardım...:)
|
2 Eklenti(ler)
Geçen sene ekim sonu bakımsızlığına rağmen bir sürpriz yapıp her yerinden tomurcuk vererek açan hoya nummularioides ;)
|
2 Eklenti(ler)
|
Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 09:09. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025