![]() |
|
|
![]() |
#1 |
Ağaç Dostu
|
Benim hoyalarım da minik saksılarda olduğu için gübre oranınını ayarlamam sorun oluyordu. Bir dönem sevgili Fatih'in önerisiyle 5 litrelik su bidonuna silme bir çay kaşığı gübre ekleyerek kullandım ama içime sinmedi. Nedeni ise gübrenin içerdiği tüm bileşenlerin azcık bir parçasında eşit oranda yer alamama olasılığı. Edindiğim bilgiye göre hava ve ışık almadığı sürece bozulma olmuyor. Her ne kadar şişe kapalı olsa da bir miktar azot kaybı olabilir. Sıvı haldeki eriyikten bir tatlı kaşığı ekliyorum sevgili samur. Düzenleyen maki01 : 01-07-2015 saat 11:43 Neden: Android klavye azizliği |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 22-11-2014
|
Tesekkur ederim sevgili Maki, sagolun. Bakalim bizim minisler de sizlerin ki kadar buyuyebilecek mi? Sayenizde yeni bilgiler edinip daha guzel bakmaya calisiyoruz hoyalara. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3 |
Ağaç Dostu
|
Ortamlar arası transferde sorun yaşanabilse de topraklı ortamdan lav taşı ve hidrotona transferde sorun yaşsnmıyor. Yakın tarihte topraktan transfer ettiğim Krimson Queen kısa sürede sürgünü ve ilk yapraklarını verdi. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4 |
Yeni Üye
Giriş Tarihi: 15-05-2009
|
Şu eski konuyu hortlattığım için kusura bakmayın. Çok uzun süre geçmiş ve tecrübelerden faydalanmak istedim. Kullandığınız katı kültürlerde boy veya çap olarak en iyi verimi hangisi verdi? En iyi malzeme hangisi oldu? Dytomit mi yoksa hidraton mu? |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#5 |
Ağaç Dostu
|
Herşey hazırdı sadece bitkiyi yarın geçirmeyi düşünüyordum ancak ödevler testler bitince can sıkıntısı hemen çeliği saksıya alıvermişim ![]() İlk önce saksıyı doldurunca birkaç defa o şekilde suladım harcın yıkanması açısından.Besini alınca uygulayacağım.Elimde olan bir besinden azıcık hazırlayıp ilk sulama olarak uyguladım. Çeliği suda köklendirmiştim.Aslında bir arkadaşım için suya koymuştum istemeyince bana kaldı topraksız ortam için hazırbir şekilde bekliyordu. Birde silverpink çeliği var yeni köklenmeye başlamış onuda geçireyi düşünüyorum kısa sürede saksı alıp onuda topraksız ortama geçireceğim. Umuyorum güzel bir çalışma olacak. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#6 |
Ağaç Dostu
|
Sayın Hydrosuccess Sizi sessiz ve dikkatle takip edenlerdenim..! İnanın şoktayım, sizi dikkatle dinledim, forum yönetimi/moderatörün gerekçesini çok merak ediyorum..? Sonra konu hakkında, yorumda bulunmak istiyorum..! Sayın, Hydrosuccess bizlerde misafiriz, kararınızda lütfen acele etmeyiniz..! |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
|
|