![]() |
Çok güzel olmuş ve epey değişim var. Sardunyayı oranladığımızda bahçeye epey büyük gelmiş. Birde evi daha doğal bir malzemeyle kaplarsanız sanki çok daha güzel olacak. Çok şey mi istedim ? :)
Sadece kendi önerim bunlar ama bu haliyle de çok çok iyi. |
Haklısınız Sayın MandalinErik, sardunya eve kıyasla büyük. Sardunyanın aşağıdan birkaç sürgün vermesini bekliyorum, sürgünlerden sonra kısaltacağım. Yeni çiçekleri de zamanla kısaltacağım. Evi kaplasam daha uyumlu olur ama seramik olan bu evin içinde akşamları küçük bir mum yaktığımdan ısı nedeniyle dış kaplama hasar görebilir. Birara ışıklı halini de çekip ilave ederim.
İyi çalışmalar dilerim.... Alıntı:
|
Alıntı:
|
:eek:Sayın sagol. Bu ne güzelliktir böyle! ellerinize sağlık :eek: Çok hoş olmuş
|
Rüya gibi!
|
Teşekkürler Sayın Fagus Sylvatica, Sayın Gilan..
İyi çalışmalar dilerim.. |
Alıntı:
|
sayın sagol ;
çalışmanızı mutlulukla izledim ... İnsanı neşelendiriyor ve yüzünü gülümsetiyor ne mutllu size bunu başarabilmek gerçek bir marifet ister tebrik ederim ...Çalışmanızın son hali nedir ? saygılarımla.. |
Teşekkürler Sayın Genome,
Bir süredir ağaçlarımdan uzaktayım ama döndüğümde son halinin fotoğrafını ilave ederim. İyi çalışmalar dilerim... Alıntı:
|
2 Eklenti(ler)
Ekim 2013 deki hali. Kasımpatı tomurcuklarını merdiven boyunca dizdim, 1-2 hafta canlı kalırlar.
|
1 Eklenti(ler)
Karaağaçların ilkbahar budamasını yaptım. Yosunlar iyice yerleşti, aralarında boşluk kalmadı.
|
çok başarılı :)
|
Teşekkürler Sayın safah,
Aramıza hoşgeldiniz. Alıntı:
|
Çalışmalarınız mükemmel. Ellerinize sağlık...
|
Tesekkürler Sayin İpek kozasi
Iyi calismalar dilerim |
Süper olmuş çay içmeye davet edersiniz artık bizi :D
|
Müthiş.. Şu anki durumlarını merak ettim açıkçası..
|
Teşekkürler sayın korayhayırlı,
1 ay sonra görebileceğim ama geçen hafta gördüğümde pek fazla değişiklik yoktu. İyi günler dilerim... Alıntı:
|
Alıntı:
İyi günler.. |
Çok güzel duruyor gerçekten başarılı, planlanarak seçilmiş gayet uyumlu malzemeler. Güzel örnekler oluyor denemek isteyenlere, elinize sağlık...
|
Teşekkürler Sayın Suveyda,
İyi çalışmalar dilerim... Alıntı:
|
likenlerin bozulmaya başladığının farkınsaınız diy mi
|
Sayın Ozancolak,
Liken ve yosunların görünümü mevsimlere göre farklılıklar gösteriyor. Kışın soğuktan yazın sıcaktan etkilendiklerinden renkleri değişiyor, ilkbahar ve sonbaharda daha güzel oluyorlar. İyi çalışmalar dilerim... Alıntı:
|
Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 20:32. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025