![]() |
|
|
|
|
|
#1 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 04-02-2008
|
Tebrikler Ancak bilhassa nemden hoşlanan bitkileri cam kapta yetiştirmek gayemiz Bekliyorum sizde bir merak ve inceleme özelliğini farketdim Takiptesiniz Kolay gelsin |
|
|
|
|
|
#2 |
|
Ağaç Dostu
|
Bitkiye nemden fayda sağlıyarak onu güzelleştirmek ve dikkatli gözlemek nem derecesini ayarlamak nasıl , nem fazla geldimi havalandırmak kapağını veya fanusdan dışarı almak pek tabıı merak ve uğraşı istiyor |
|
|
|
|
|
#3 | |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 21-11-2014
|
Alıntı:
bir arkadaşımla yakın zamanda bir kapalı teraryum yapmaya başlayacağız. ancak nemli bitkileri kullanacağımız için pekte internette yazı bulamadım. bulduklarımda tatmin edici gelmedi. belki de çok daha detaylı aradığımdandır. tam da sizin bu resim de yaptığınız gibi yapmayı istiyoruz kapalı cam kavanoz vs. içerisinde yetiştirmeyi istiyoruz. alacağımız bitkilerden bir kaç tane düşündüklerimizi size söylemek isterim. arap saçı cuba fitonya pilea bize nasıl bir tavsiyelerde bulunursunuz. sayfanızı sık sık inceliyorum. o kadar çok çeşit çalışıyorsunuz ki hangisini uygulayacağımzıı bilemedim açıkcası ![]() çalışmalarınız gerçekten çok güzeller |
|
|
|
|
|
|
#4 |
|
Ağaç Dostu
|
Saat 20 de sizleri bekliyorum |
|
|
|
|
|
#5 |
|
Ağaç Dostu
|
Kavanoz bahçe
İyi akşamlar Cam kavanozda bitki yetiştirmek kışın en güzel bir uğraşı yukarda cam kavanozda yaprak güzeli 6 ay evvel içine ufak bir saksı içinde attim netice bana göre müsbet haftada bir kere veya yaprakları büzüştüğünü gördüğüm zaman su veriyorum Reks begonyanın bütün cinsleri güzel oluyor nem seven bütün bitkileri deneyebilirsiniz Geçen gün bir sual peki sonra içinden nasıl çıkaracağız Ne gerek var ben hiç çıkarmadım bir müddet sonra kuruyan yapraklar bitkiye süper bir verim getiriyor uz lafın kısası bana kalırsa güzel bir uğraşı birde işık koyarsanız siz seyreyleyin |
|
|
|
![]() |
|
|