![]() |
|
|
|
|
|
#1 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 04-02-2008
|
Teşekkürler Gezdiniz ,gördünüz yorumlarınızı bekliyorum |
|
|
|
|
|
#2 |
|
Ağaç Dostu
|
Burası sessiz ve tenha hoşuma gidiyor her akşam geliyor 2 laf ediyorum 2 tane meraklı bizlere coşkuyla katıldı Ahmeter bahçeyi 24 saatdir geziyor 420 tane beğeni basmış teşekkürler bayan SA.... Kavanozlara yalnız torf ve perlit karışımı kullanıyorum dekor ve nem yaratsın diye kurumuş söğüt ağaçi parçası veya mangal kömürü olabiliyor Kavanoz dibindeki fazla suyu yan çevirerek dökün pek tabii hemen bu güzellik elde edilmiyor seneler ve sabir istiyor Burada ormandan bir mini görüntü yaratmaya kalkın hayalinizi ortaya koyun bir zaman gelecek bu bitkiler içine sığmayacak tekrar bozup çelik yaparak devam edin daha doğrusu bir yeşil dünya yaratın Kolay gelsin |
|
|
|
|
|
#3 |
|
Ağaç Dostu
|
iyi akşamlar
Kavanozda Afrika menekşesi güzel duruyor yanında telgraf ve arapsaçı pek tabii bir zaman sonra bütün bu bitkiler birbiri içine giriyor olsun 3 veya 4 ay bu güzellik yetiyor Sayın Samur buradan tekrar teşekkür ederim bahçemden bir arzunuz varsa lütfen çekinmeyin iyi geçeler |
|
|
|
|
|
#4 |
|
Ağaç Dostu
|
K.b İçindeki ağaç parçaları söğüt ağaçına ait ıslandığı zaman çok su emiyor ve nem sağlıyor |
|
|
|
|
|
#5 |
|
Ağaç Dostu
|
Saksıda olduğu gibi bu şekilde aylarca kalmıyor en fazla 2 ay bu güzelliği seyredip tekrar yenisini yapıyorsunuz |
|
|
|
|
|
#6 |
|
Ağaç Dostu
|
Günaydın
Kavanoz bahçe |
|
|
|
|
|
#7 |
|
Ağaç Dostu
|
Iyi akşamlar
Menekşe yakışıyor .. Nemli bir ortam sevdiğinden çiçekleri üzerinde daha uzun müddet kalıyor Geçeleri pencere önünden alıp çalışdığım masada işık altına koyuyorum ,bu resim o şekilde çekilmiştir |
|
|
|
![]() |
|
|