![]() |
Alıntı:
Fidanlarımı dikerken bu uygulamayı yapamadım. İlk sulama suyuyla yaparsam faydası olur mu? |
benlate ve deresol gurubu ilaçlar yasaklandı. hatırlatayım dedim.
|
Alıntı:
|
Arkadaşlar birşey sormak istiyorum. Bahçede bodur bir elma ağacı var ben dikmediğim için cinsini bilmiyorum. Yarı Bodur olarak deveci armutu ve Bursa yarma şeftali fidesi almak istedim bir üretici şeftalinin boduru olmaz dedi. Doğrumu bu söylenen ?
|
Alıntı:
|
Merhaba arkadaşlar beninim tam bodur elma bahçesi kurma düşüncem var.Arazinin rakımın 1700 civarı.
Sorum şu ağaçlar kışın komple karın altında kalırsa bir sıkıntı yaşarmıyım.. |
Alıntı:
|
Alıntı:
Alıntı:
|
Bodur can eriği
Arkadaslar iyi gunler.Bildiginiz gibi bu donemlerde klasik anacli.agaclarla ugrasmak cok zor ve zahmetli.
Ben can erik yetistiricisi olarak bodur ya da yari bodur can erik ekmek istiyorum. Fakat bunun fidanlarini bulamadim. Bodur ya da yari bodur can erigi yetistiren ya da fidanlarinin nerede bulabilecegimi bilen var mi acaba? |
Tohumdan yetiştirdiğim meyve fidanları
1 Eklenti(ler)
Merhaba, bu fidanı ilk kez görüyorum. Daha önce bir çekirdek ekmişim ve unutmuşum. Bu yaz bir fidan çıktı ama ne olduğunu bilmiyorum. Tanıyanınız var mı?Eklenti 712096
|
Alıntı:
Sorunuzu yanlış yerde sormuş durumdasınız. Bu Bitkinin Adı nedir? - agaclar.net Bu konu başlığının altındaki yerlerden bitkinizin ne olduğunu sorabilirsiniz. Bitkiniz muhtemelen amerikan sarmaşığı http://www.agaclar.net/forum/sarilicilar/887.htm |
Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 17:40. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025