![]() |
Merhaba arkadaslar,
Quercus Robur'umun kisa hikayesini buradan okuyabilirsiniz.(Link http://www.agaclar.net/forum/uyeleri...lari/33830.htm )Resimlerini buraya yuklemedim fakat baslikta ilgili resimlerde yer almakta.Benim merak ettigim quercus robur'daki bu yara,sebebi ve tedavisidir.Yardimlariniz icin simdiden tesekkur ederim. Sevgiler |
1 Eklenti(ler)
Nisan başında Behiçbey fidanlığından alıp bahçeye diktiğim genç saplı meşe fidanı. boyu yaklaşık 40cm. Üzerine titriyorum. ufak ve savunmasız olduğu için şuanki yeni gözdem.
Bu arada Behiçbey'de satın alınıp bahçelerle buluşmayı bekleyen yüzlercesi var. Fiyatı 2.30tl Eklenti 487137 |
2 Eklenti(ler)
|
Pelit
1 Eklenti(ler)
Bir önceki mesajdaki 2.meşe, şimdiki haliEklenti 557262
|
Uzun pelit
1 Eklenti(ler)
33.nolu mesajımdaki 1.meşeEklenti 557263
|
memleketiniz neresi sagun bey? Biraz hızlı gelişiyor meşeleriniz..
|
Alıntı:
|
ya bende kırıkkalede yetiştirdiğim meşeler biraz yavaş ilerliyor. Bi tanesi çok hızlı gelişti ama o da hayvanların saldırısına uğradı. Yeniden toparlar inşallah..
|
belli bir büyüklüğe gelene kadar hayvanlardan korumak gerekiyor. meşe inatçı bir agaçtır toparlar..
|
saplı meşe fidanlarım
2 Eklenti(ler)
|
|
maşallah gerçekten iyi boylanmışş..
|
diptekiler kırmızı amerikan meşesi fidecikleri mi acaba
|
aynen ; 10-15 tohum atmıştım 2 yıl oldu ; ilk yıl saksıda yetiştirip toprağa aldıklarım çok hızlı gelişti...
|
Merhaba,
Ankara Bolu arası yol kenarında topladığım meşe palamutlarını çimlendirmeyi başardım. İlk çıkan 4 yaprakta diğer ikisi 2 yaprakçık ve büyümeleri durdu, öylece kalakaldılar 1 aydır. Sebep ne olabilir ki? |
Alıntı:
Bitki kış dönemine girdiği için dinlenmeye çekilmiştir. Evin içinde bile bazı bitkiler mevsimine uygun davranışlar sergiliyorlar. |
Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 09:33. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025