![]() |
sayın YenGine,
buraya video koyamıyorum eger facebook adresinizi yazarsanız sizi eklerim oradan görebilirsiniz angutlarımın dogaya ilk adımlarını. saygılarımla |
Alıntı:
(Biz de görmek isteriz çünkü... ;)) |
Sevgili A NOMAD maşallah bakıyorum nerede yardım, nerede izah oradasın valla. Gönlüne sağlık, inşallah sevgili durdu başarabilir de, hep birlikte görebiliriz. Çok güzel olacağına inanıyorum.
|
Angutlarımızın dogaya ilk adımları
|
Angutların kızımızla oyunları
Video - TinyPic - Free Image Hosting, Photo Sharing & Video Hosting
onun sesi daha yakın geliyor yaramazlara hepinize iyi seyirler |
Alıntı:
|
:( Maalesef ben izleyemiyoruum...
|
selam,
sayın YeniGine videoları izleyememenize üzüldüm. Ne yapalım kısmet belki başka zaman izleyebilirsiniz. Angutlarım birer ikişer bizi tekediyorlar.. Şuan evde sadece bir tanesi kaldı o garibimde ilk uçuş deneyleri zamanında köy içine kadar uçup kahvehaneye okeye dördüncü olmaya gitmiş..Aradılar eşim almaya gitti tabi eve getirirken kanatlarından tuttugu için kanadı incilmiş biraz tam iyileşmediği henüz gidemedi ama akşam sabah bu angutumuzda gider... üzülüyormuyuz hayır çünkü şuan dogaya kazandırdıgımız dokuz angutumuz daha oldu.. kısmetse gelen olursa yine bakar uçurma zevkini tadar dogaya salarız kimbilir bizde bu can oldukça bize gelene hogeldin gidenede güle güle deriz... Bu macerada burada bitti sayılır.... saygılarımla durdu |
Sevgili durdu çok haklısınız var mı doğaya bir can kazandırmak kadar güzel bir şey. Ben de balkonumdan çok kumru yavrusu uçurdum, evet dediğiniz gibi ben de gittiler diye hiç üzülmedim.
Fakat sizin videoyu izleyemedim diye de açıkçası üzüldüm. Sanırım pc ye birşeylerin yüklenmesi gerek ki, videoları izleyebileyim. Kısmet, bakalım; izlerim belki bir gün. Gönlünüze, yüreğinize sağlık; daha bir sürü angutlar uçurabilmeniz dileğiyle inşallah, rastgelsin. |
:) Çok şüküüür nihayet Sayın TCM'nin sayesinde videoları da izleyebildim sevgili Durdu. :) Harikalar, çok güzeller çok...
|
selam yeni Gine izleyebilmiş olmanıza sevindim bu yılda bizimkiler gittiler. Bu yıl biraz daha şanslıyız sanırım çünkü yüksekten uçarken angutlar bizim evin üstünde ötüyorlar baraj göletlerine giderken bizde gaklıyoruz. Bizi gören deli diyecek ama olsun sanırım kaldıkları yere selam yolluyorlar biz öyle düşünüyoruz...
saygılarımla |
Sn durdu sayfanızı yeni gördüm ve inanın çok mutlu oldum, harika bir iş yapıyorsunuz
keşke herkes bu ve benzeri işlerle az da olsa ilgilenebilse. Sizi yürekten kutlarım. |
Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 05:42. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025