agaclar.net

Geri Dön   agaclar.net > Hayvanlar > Evcil Hayvanlar > Kuşlarımız
(https)

Beğeni Düzeni35Beğeniler

Bookmark and Share Dış Bağlantılar Konu Araçları Mod Seç
Eski 18-10-2011, 21:56   #1
Yeni Üye

Giriş Tarihi: 18-10-2011
merhaba arkadar ben ispanyada yasiyorum bir sorunum var sizlere danismak istiyorum belki bana yardimci olabilirsinz,kendime salma yaptim bugun kuslarim geldi 8 tane burda bet shop tan almaktansa bir ureticiden aldim yarismalarini duzenleyen profosyonel birinden yani kuslar son kalite birtanesi valencia ikincisinin annesi fakat soyle bir sorun var kuslari salmaya koydum hic biri yukardaki dallara tuneklere cikmiyor hepsi yerde oturuyor sanirim kucuk kafeslerde yasamamnin verdiyi bir sedrom olsa gerek , sence ucmalarina bir iktimal varmi napmam lazim cozemedim hic tahmin etmediyim bir durum benim salmam 2 metre boyunda 1.5 a 1.5 genisliyinde bana bir tavsiye verebilirseniz cok memnun olurum.kuslarim yavru deyil yetiskin
hayirli aksamlar tekrar

tamer ispanya Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Eski 19-10-2011, 11:20   #2
Ağaç Dostu

Giriş Tarihi: 29-07-2008
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi tamer ispanya Mesajı Göster
merhaba arkadar ben ispanyada yasiyorum bir sorunum var sizlere danismak istiyorum belki bana yardimci olabilirsinz,kendime salma yaptim bugun kuslarim geldi 8 tane burda bet shop tan almaktansa bir ureticiden aldim yarismalarini duzenleyen profosyonel birinden yani kuslar son kalite birtanesi valencia ikincisinin annesi fakat soyle bir sorun var kuslari salmaya koydum hic biri yukardaki dallara tuneklere cikmiyor hepsi yerde oturuyor sanirim kucuk kafeslerde yasamamnin verdiyi bir sedrom olsa gerek , sence ucmalarina bir iktimal varmi napmam lazim cozemedim hic tahmin etmediyim bir durum benim salmam 2 metre boyunda 1.5 a 1.5 genisliyinde bana bir tavsiye verebilirseniz cok memnun olurum.kuslarim yavru deyil yetiskin
hayirli aksamlar tekrar
Tamer bey, eğer kuşlar kafes kuşuysa biraz uçmakta zorlanırlar ama illaki uçacaklar merak etmeyin zamana bırakın.Mama ve yemlerini eksik etmeyin.İyi üretimler.

gtatas Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Eski 06-02-2012, 02:35   #3
Yeni Üye

cem sanyeli's Avatar

Giriş Tarihi: 08-09-2010
arkadaşım sabırlı ol kuşlar yer değiştirmeden yadırgarlar yeni yerlerine hemen alışamazlar bir müddet bekle alışıp tüneklrine çıkacaklardır...

cem sanyeli Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Eski 06-02-2012, 22:01   #4
Ağaç Dostu

Giriş Tarihi: 12-02-2011
Sayın cem sanyeli, yazdıklarınızı okuyunca yanlış mı hatırlıyorum diye önce kontrol ettim. Hint Bülbülleri ile İspinozlar farklı kuşlardır.Aynı aileden bile değiller. Hint bülbülleri Estrildidae, İspinozlar ise Fringillidae ailesindendir. Verdiğiniz siteye baktığımda Zebra ispinozu olarak da adlandırıldıklarını gördüm. Hint bülbülleri hakkında hiç bir bilgim yok ama İspinozları çok severim...Saygılarımla...

Güzin Çakar Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Eski 07-02-2012, 20:37   #5
Yeni Üye

cem sanyeli's Avatar

Giriş Tarihi: 08-09-2010
sayın gçakar bahsettiğim FİNCH-TR Sitesi formuna üye olursanız.. kaldıki orası bir kulüptür bahse konu olan ispinozlar bülbüller dünya milletler arası yarışmalarda dereceler alıyorlar vede beynelminel sitelerlede kontak halindelerdir yani dahada detaylı bilgi verilecektir kaldi bende oranın bir asli üyesiyim.. ilginize teşekkür ederim...kulübümüzede bekliyorum sizi...

cem sanyeli Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön

Etiketler
egzotikfinch, finch, ispinoz

Gönderme Kuralları
Yeni konu gönderemezsiniz
Konulara yanıt veremezsiniz
Ek dosya yükleyemezsiniz
Kendi gönderilerinizi düzenleyemezsiniz

BB code Açık
Smilies Açık
[IMG] Kodu Açık
HTML Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık

Forum saati Türkiye saatine göredir. GMT +2. Şu an saat: 22:07.
(Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.)

Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025