![]() |
|
|
![]() |
#1 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 24-08-2011
|
Yaralı bir martı için acil ne yapabilirim?
Sevgili uzaylı; sizin behçenize bunu yazmam uygun değil biliyorum ama çaresiz kaldım. Bahçemde yaralı bir martı var, ne yapabilirim ? öylece yatıyor gözleri açık ama gagasında kan var. Lütfen yardım edin. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 25-06-2010
|
Ben özelden Güler hanıma yazdım. Çünkü artık başlık açılması için önce inceleniyor sanırım. Güler hanım mesajı okuyunca yardımcı olacaktır. Bir veterinere telefon edip sorsanız yardımcı olur gibi geliyor. Ben ce netten bir telefon bulup sorun derim. Eşim belki ağzına kılçık v.b. bir şey batmış olabilir kontrol etmeleri iyi olur diyor. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3 |
Ağaçsever
Giriş Tarihi: 06-06-2011
|
Neyse ki marticik sagligina kavusacakmis.Gec kalmisim yardimci olmakta.Ilginize marti adina tesekkur ederim....Boyle duyarli insanlari bulmak kolay degil her zaman... |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 24-08-2011
|
Teşekkürler sayın berkay, ne yazık ki bir salğın varmış bir haftada onlarca martı bırakıyormuş kendini yollara. Bugün veterinerle görüştüm akşama salacağız dedi, neyseki kurtardık. Sevgiyle kalın. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#6 |
Yeni Üye
Giriş Tarihi: 16-02-2013
|
Arkadaşlar konuyu tekrar açacağım kusura bakmayın ama yardıma ihtiyaç var. İşyerimin bahçe girişinde büyük bir martı var uçmuyor yere kapaklanmış şekilde çaresizce bakıyor. 153'ü aradım Kadıköy veteriner bölümüne bağladı fakat 'biz kuşlarla ilgili birşey yapamıyoruz yalnızca kedi ve köpeklerle ilgilenebiliyoruz' cevabını aldım. Ne yapmam lazım? Gelip alan ambulans veya birim gibi birşeyler yokmu bu İstanbul'da. Bir kutuya koyup veterinere götürmeye çalışacağım fakat zarar vermekten korkuyorum. Ayağı veya kanadı kırılmış gibi görünüyor. Bilgisi olan varsa acil cevap bekliyorum. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#7 |
Ağaç Dostu
|
Sayın tufanbora, Aşağıdaki yazı işinize yarayabilir gibi. Yaralı Yabani Hayvanı Elle Tutmak | Fatih Belediyesi Yedikule Hayvan Barınağı Yazıda bahsedilen "Doğa Koruma ve Milli Parklar Müdürlüğü, 0212 226 10 28" belki size yol gösterebilir. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#8 |
Yeni Üye
Giriş Tarihi: 16-02-2013
|
Teşekkür ederim, bir örtü yardımıyla alıp yakındaki bir veterinere götürdüm yardımcı oldu sağolsun. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
|
|