agaclar.net

agaclar.net (https://www.agaclar.net/forum/)
-   Köpekler (https://www.agaclar.net/forum/kopekler/)
-   -   Kurt köpekleri (zamp von alp) (https://www.agaclar.net/forum/kopekler/18954.htm)

bergüzar 20-02-2011 21:45

Arkadaşlar;herkese katılımı ve görüşleri için teşekkür ederim.Yaklaşık bir ay önce dişi bir alman çoban köpeği aldım,aşıları tamamlanınca mart başında eve getireceğim.Sayın Lodos'un tavsiye ettiği gibi bir working line

Kemal Kutlu 21-06-2011 00:11

2 Eklenti(ler)
2 Tane canavar Belçika kurt'u bunlarda benim arkadaşlarım.
--Üstdeki Barudi
--Altaki Haydo

mustafademir24 25-06-2011 07:01

ikisi de çoook güzel:))

arminaevleri 20-02-2012 10:08

Aleks

2 Eklenti(ler)
Merhaba; mesajların hemen hepsini okuma fırsatı buldum çok güzel şeyler yazmışsınız köpeklerinizde çok güzel benimde dünya güzeli bir alman çoban köpeğim var harika bir hayvan çok akıllı ve çok sadık

erhan özkan 16-05-2012 00:02

benim de erasmus van noort yavrusu bir alman çoban köpeğimmvar.bu köpeğe kurt,alman kurdu **** belçika çoban köpeği cinslerine belçika kurdu filan demeyin.bu köpeklerin kurtla filan hiç bir alalkası yok ve okuyanlarca yanlış anlaşılıyor.

bk.deepblue 30-05-2012 13:53

benim köpeğim yok ama köpeklere bayılıyorum çok asil ve zeki hayvanlar... resimler tam bir harika arkadaşlar çok şanslısınız.. bu güzelliklerin kıymetini bilin... herkese teşekkür ediyorum paylaşımları için. sağolun...

falcon00 14-06-2012 00:09

Merhabalar
(1978) Yıllarca önceki kurt sevdamı debreştirdiniz.
Bizimde bir kurtumuz vardı. O bir erkek kurt köpeği yavrusuydu.
Adına kurt koyduk. Küçüktü geldiği zaman yavruydu, ilk aylar inanın gözlerinden yaş sicim gibi boncuk boncuk ağlıyordu.
Bu ağlaması bizleri çok üzdü, dili yoktu söyleyemiyordu, ama biz o göz yaşından neler söylemek istediğini ailecek anladık.
Bu sadık kurt yavrumuz bizde 2 - 3 sene kaldı.
sahiblerine çok sadık ve dost ama yabancıları hiç göz açtırmıyordu.
Evimizi hakkıyla korudu. bu köpek ne oldu.
Kimsenin günahını alamam ama zehirlediler. Ne yaptıysak kurtaramadık.
Bendeki bu, kurt sevgisi ondan gelmedir.
Onlar hırçın dururlar ama, tatlı dille yaklaşırsan ses çıkarmaz birde kafasını kaşırsın.
(sakın siz denemeyin)

Aman bu şirin kurtlara iyi bakın (maaşallah. Allah nazarlardan cümlesinide saklasın)

mustafademir24 23-06-2013 23:35

*** tum hayvansever dostlarıma.şuan bi bakınma fırsatı buldum da forumlardan ne kadar çook uzun bi zamandır uzak kalmışım.. zaman hakikatten de su gibi akıp gidiyor..zampımız 4.5 yaşına geldi ve maalesef geçen yıldan bu yana uzuun bir hastalık ve tedavi ile uğraşmaktayız.. küçük oğlumuzun tipik bir ırk hastalığı olan,doğal bağışıklık sistemi çökükmüş..veterinerin onlarca testten sonra verdiği kesin rapor bu yönde çıktı..ancak şukurler olsun ki iyi bir tedavi sayesinde son zamanlarda toparladık biraz olsun..vücudunda belli bölgelerde adeta kıl kalmamışken kuyruğu ve yan bölgelerinde...yavaş yavaş yeniden tüylenmeye başladık:)) keltoş oğlumuza bi çeşit uyuz tedavisi uygulanmakta...kaşıntılar azaldı.. tavuk asla ve zinhar yasakk..sabahları lor peyniri ve kaynatılıp soğutulmuş elma ile besleniyor beyefendi.. akşam ise kuru mamaya talim..sevgiyle kalınız..

mustafademir24 14-08-2016 00:44

yıl 2016.. zamp von alp...aramızdan ayrıldı... bir melek gibi gelmişti ailemize ve aynı şekilde kollarımızda veda etti bizlere... o illet hastalığa yenik düştü yavrumuz....inanın en zor günlerinde dahi ailemize mutluluk vermekten hiç geri kalmadı... bu dünyadaki en değerli dostlarımdan birini yitirmenin acısını hafifleten tek şey bir gün yeniden ona kavuşabileceğimi hayal etmek.....tam 8 yıl ailemizi şenlendiren evin en genç üyesi idi o...yeniden kavuşmak dileği ile hoşçakal oğlum.

Forum saati Türkiye saatine göredir. GMT +2. Şu an saat: 09:07.
(Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.)

Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025