![]() |
|
![]() |
#1 |
Yeni Üye
Giriş Tarihi: 01-02-2016
|
Fransız Bulldog
İsmi: Korsan Yaş: 1 Korsan bu ay 1 yaşına girdi benim ufaklık nasılda büyümüş zaman da bir okadar hızlı geçmiş ve bizimki çapkınlığada başlamış ![]() ![]() Yatak odamı paylaşırım sen karışma dedim ve hergün odamdan kaka temizledim... Benim odam en fazla temizliği ufaklıkla bir likte yaşarken gördü ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 25-05-2011
|
Yazınızı zevkle okudum ve bu haylaza bayıldım. Tam bir korsan. İçinizdeki sevgiyi yazınıza çok güzel aktarmışsınız. Hayvan sevgisi bambaşka bir şey. Allah onları hiç bir zaman başımızdan eksik etmesin. Bebeklik fotoğrafları varsa paylaşın lütfen. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3 | |
Yeni Üye
|
Alıntı:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 25-05-2011
|
Maşallah çok güzelmiş. Siz anlatırken gözümde canlandırdım bende sizin gibiydim. Köpekleri hep sahiplenmeye bakardım. Zaten Lassie'yi dizisiyle büyüdüm ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#5 | |
Yeni Üye
|
Alıntı:
![]() ![]() |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#6 |
Yeni Üye
Giriş Tarihi: 11-02-2020
|
Fransız Bulldog ırkından köpek diğer hayvanlar ve köpeklerle olmayı severler. Çocuklarla çok iyi ilişki kurabilirler ve her ortama ayak uydurabilirler. Bu özellikleri sayesinde pek çok aile tarafından tercih nedenidir. Detaylı Bilgi İçin: https://petokulu.com/fransiz-bulldog...e-ozellikleri/ |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
|
|