![]() |
|
![]() |
#12 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 25-11-2009
|
HİBE ALINABİLECEK EKONOMİK YATIRIMLARA ÖRNEK PROJELER Süt Toplama ve İşleme Tesisi Kesimhane ve Et İşleme Tesisi Jeotermal - Alternatif Enerji Kaynakları Kullanılan Seraların Yapımı Damlama Sulama Tesisi Projesi Yağmurlama Sulama Tesisi Projesi Sebze -meyve Tasnifleme İşleme - Paketleme - Depolama Projeleri Salamura Zeytin Tasnifleme, İşleme, Paketleme Tesisi Zeytin Yağı Üretim Tesisi Soğukhava deposu veya ısı ayarlı depo Çay Üretim Tesisi Baharat Üretim Tesisi Pekmez ve Sirke Üretim Tesisi Fındık ve Fıstık İşleme Tesisi Salamura Yaprak Paketleme, Depolama Üretim Tesisi Yumurta Paketleme Mısır Nişastası Üretim Tesisi Mısır Kurutma Tesisi Buğday İşleme Projeleri Bakliyat Tasnifleme, İşleme, Paketleme ve Depolama Çeltik İşleme, Tasnifleme, Paketleme ve Depolama Tohum Temizleme Ve Paketleme Çelik Silo Tesisi Aromatik Bitkiler İşleme Tesisi Yem Bitkileri ve Silajlık Mısır Paketleme Tesisi Salça Üretim Tesisi Patates yıkama ,soyma ve paketleme tesisi Balık İşleme Tesisi Bal İşleme ve Paketleme Tesisi Kestane İşleme Tesisi Şarap Üretim Tesisi Organik Gübre Üretim Tesisi |
![]() |
![]() ![]() |
|
|