agaclar.net

agaclar.net (https://www.agaclar.net/forum/)
-   Kiler (https://www.agaclar.net/forum/kiler/)
-   -   Nar Reçeli (https://www.agaclar.net/forum/kiler/22774.htm)

malina 31-01-2011 22:45

Biraz nar suyu ekleyip bir taşım kaynatın. Tabii miktarı kaçırmayın, sonra tekrar şeker eklemeniz gerekebilir :)

fatma sunay 01-02-2011 19:10

Sayın Malina teşekkür ederim tavsiyenize göre nar suyu ilave ettim kıvam tamamdır.

Doğayla Barış 12-02-2011 20:22

Narı çok severim,iki tarifi de deneyeceğim,tarifler için teşekkürler.

alba 15-02-2011 00:56

merhabalar iki sene önce bahçemdeki nar ağacının meyvalarını nasıl değerlendirsem diye düşünürken nar reçelini yaptım fakat nar suyu ağırlıklı bir reçel çok sulu olabilir diye düşünerek içine yeşil elma rendesi(pektininden dolayı) koydum,tabii nar taneside .Çok güzel kıvamlı oldu ve elma aroması hiç belirgin olmadı.Denemenizi tavsiye ederim.

radem63 23-03-2011 18:59

Nar reçelini deneyen Arkadaşlar acaba tatlı narmı yoksa ekşi narmı kullandınız?

limon 23-03-2011 21:17

Ben ikisinden de denedim. Tercih kişiye göre değişir ama biz ekşiyi çok sevdik.

Tatlı narın rengi daha çok açık pembe oluyor. Koyu renkli taneliden yapılınca görünümü daha güzel oluyor.

alba 23-03-2011 23:02

Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi radem63 (Mesaj 772938)
Nar reçelini deneyen Arkadaşlar acaba tatlı narmı yoksa ekşi narmı kullandınız?

bizim narlar dışı açık renk içide çok kırmızı olmayan tatlı nardı ama pişince çok tatlı bir kırmızı oldu ve çok lezzetliydi.


Forum saati Türkiye saatine göredir. GMT +2. Şu an saat: 21:55.
(Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.)

Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025