agaclar.net

Geri Dön   agaclar.net > Mutfak > Kiler
(https)




Beğeni Düzeni114Beğeniler

 
 
Bookmark and Share Dış Bağlantılar Konu Araçları Mod Seç
Prev Önceki mesaj   Sonraki mesaj Next
Eski 29-09-2015, 12:41   #11
Ağaçsever
 
Giriş Tarihi: 07-12-2014
Şehir: SİLİFKE
Mesajlar: 45
Arkadaşlar tansiyondan ötürü tuz diyetim var zeytini de çok sevdiğim halde tüketemiyorum salamura hiçbirşey tuzdan dolayı yemiyorum peynir turşu gibi bu yıl kendime yeşil ve siyah zeytin yapmayı düşünüyorum tatlandırmak ve uzun süre saklamak için nasıl tuzsuz salamura yapabilirim bildiklerinizi paylaşırsanız sevinirim benim için önemli olan aylarca bozulmadan saklamak tatlandırmak önemli değil zeytin acısını severim.Limon tuzu zararlımı diyede araştırıyorum.

Silifkel Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
 


Gönderme Kuralları
Yeni konu gönderemezsiniz
Konulara yanıt veremezsiniz
Ek dosya yükleyemezsiniz
Kendi gönderilerinizi düzenleyemezsiniz

BB code Açık
Smilies Açık
[IMG] Kodu Açık
HTML Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Forum saati Türkiye saatine göredir. GMT +2. Şu an saat: 01:32.
(Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.)


Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025