agaclar.net

Geri Dön   agaclar.net > Mutfak > Kiler
(https)




Beğeni Düzeni18Beğeniler
  • 6 Gönderen
  • 3 Gönderen
  • 4 Gönderen
  • 2 Gönderen
  • 1 Gönderen aydemiraydın
  • 2 Gönderen

Cevapla
 
Bookmark and Share Dış Bağlantılar Konu Araçları Mod Seç
Eski 20-11-2017, 09:24   #1
/
 
Giriş Tarihi: 02-12-2014
Şehir: ZONGULDAK
Mesajlar: 102
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi aydemiraydın Mesajı Göster
yaptığınız sirkeden beğendiğiniz tentürleri de yapabilirsiniz. örneğin zencefilli sirke, gazoz tadında oluyor.
Sn. aydemiraydın, zencefili sonradan mı ekliyorsunuz?
Sirke yapım aşamasında nane maydanoz vb malzemeler katabilir miyiz?

looktr Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Eski 20-11-2017, 11:18   #2
Ağaç Dostu
 
aydemiraydın's Avatar
 
Giriş Tarihi: 28-02-2015
Şehir: BURSA
Mesajlar: 1,294
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi looktr Mesajı Göster
Sn. aydemiraydın, zencefili sonradan mı ekliyorsunuz?
Sirke yapım aşamasında nane maydanoz vb malzemeler katabilir miyiz?

sirke olduktan sonra sifonlayıp dinlendirme kabına alıyorum o sırada zencefil , tarçın veya diğerlerini katıyorum. yaklaşık 1 ay sonra şişelere sifonluyorum.

looktr beğendi.
aydemiraydın Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Cevapla


Gönderme Kuralları
Yeni konu gönderemezsiniz
Konulara yanıt veremezsiniz
Ek dosya yükleyemezsiniz
Kendi gönderilerinizi düzenleyemezsiniz

BB code Açık
Smilies Açık
[IMG] Kodu Açık
HTML Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Forum saati Türkiye saatine göredir. GMT +2. Şu an saat: 13:33.
(Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.)


Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025