![]() |
|
|
|
|
|
#1 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 09-12-2013
Şehir: İstanbul- Bodrum-Milas
Mesajlar: 3,492
|
Sayın Resulgur, Eminim turşunuz da harika olacaktır ama havuçları şalgamda da kullanabilirdiniz. Ben de burada pazardan bir heves aldım ve eve gelince içinin sarı olduğunu gördüm. Yine de şalgam yapmaktan vazgeçmedim ve oldu. Tabi sonra Adana'dan asıl havuçlardan getirtip yaptım o çok daha güzel oldu ama özlem duyduğumuzda bu havuçtan da yapabiliriz ![]() |
|
|
|
|
|
#2 | |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 04-03-2015
Şehir: Tokat - Niksar
Mesajlar: 1,610
|
Alıntı:
![]() Hatta bugün resim çekmiştim. Onu da atayım size, tabakta bulunan domates Blue Beuty ![]() ![]() Seradan hasat ettiğimiz biber patlıcan ve kabaklardan türlü bir yemek yaptım yanında keçi yoğurdu ve tarifini yukarıda paylaştığım taze turşumuz çok ta nefis bir öğün oldu. ![]() |
|
|
|
|
![]() |
|
|