agaclar.net

Geri Dön   agaclar.net > Mutfak > Kiler
(https)




Beğeni Düzeni12Beğeniler
  • 7 Gönderen Fatoş
  • 2 Gönderen Güler
  • 2 Gönderen Cumhur Tonba
  • 1 Gönderen Fatoş

 
 
Bookmark and Share Dış Bağlantılar Konu Araçları Mod Seç
Prev Önceki mesaj   Sonraki mesaj Next
Eski 03-02-2017, 15:48   #3
Ağaç Dostu
 
Fatoş's Avatar
 
Giriş Tarihi: 19-12-2009
Şehir: İzmir
Mesajlar: 1,660
Galeri: 120
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi Güler Mesajı Göster
Çok teşekkür ederim, beni çok mutlu ettiniz, ellerinize sağlık.
Ne kadar da iştah açıcı görünüyor.
Önümüzdeki hafta denemek istiyorum geç kalmış olmam değil mi?
(ilk haşlama aşağı yukarı ne kadar oluyor, zaman açısından dedim)
Merhaba Güler hanım mesajınızı yeni gördüm. Kusura bakmayın.
Turunç reçeli yapmanın tam mevsimi. Biz hep ocak ve Şubat ayları içinde yaparız.
Turunç dizelerini haşlama sebebimiz acısını çıkarmak için yaptığımız için fazla haşlamayız 3 - 4 dakikadan fazla tutmayız. Dizeleri sıcak sudan süzerek çkırıp soğuk suda soğutur tekrar kaynak suya atarız. Kaynadıktan sonra 3-4dakika tutariz bu işlemi 3 ker yaparız.
Beğendiniz için teşekkür ederim.

Güler beğendi.
Fatoş Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
 


Gönderme Kuralları
Yeni konu gönderemezsiniz
Konulara yanıt veremezsiniz
Ek dosya yükleyemezsiniz
Kendi gönderilerinizi düzenleyemezsiniz

BB code Açık
Smilies Açık
[IMG] Kodu Açık
HTML Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Forum saati Türkiye saatine göredir. GMT +2. Şu an saat: 08:01.
(Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.)


Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025