agaclar.net

Geri Dön   agaclar.net > Mutfak > Kiler
(https)




Beğeni Düzeni7Beğeniler
  • 1 Gönderen Ozlem A
  • 1 Gönderen Ozlem A
  • 1 Gönderen porselen
  • 1 Gönderen Ozlem A
  • 3 Gönderen MeyveliTepe

 
 
Bookmark and Share Dış Bağlantılar Konu Araçları Mod Seç
Prev Önceki mesaj   Sonraki mesaj Next
Eski 03-03-2015, 08:52   #5
Yeni Üye
 
Giriş Tarihi: 16-11-2012
Şehir: istanbul
Mesajlar: 11
alakanıza ve sevgili yaklaşımınıza çok teşekkürler şu anda yaptığım tüm enzimler yine çiçeklendi onca emeğin bu hale gelmesi çok üzücü.
buzdolabı turşu için çözüm olabiliyor evet. arada bir de karıştırmak gerekiyor, sabit bırakmamak lazım ama buzdolabı olmadığı o eski zamanlarda bu turşu sirke gibi yöntemler, tıpkı kurutmak ya da konserve etmek gibi gıdayı dayanıklı kılma, uzun zaman saklama yöntemleri değil mi?
off kabusum oldu bu çiçek mayaları
sürekli de balkonda serin ve havadar yerdeler ama!. ?

porselen Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
 

Etiketler
beyaz küf, beyaz pütürler, beyaz tabaka, çiçeklenme, keflenme


Gönderme Kuralları
Yeni konu gönderemezsiniz
Konulara yanıt veremezsiniz
Ek dosya yükleyemezsiniz
Kendi gönderilerinizi düzenleyemezsiniz

BB code Açık
Smilies Açık
[IMG] Kodu Açık
HTML Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Forum saati Türkiye saatine göredir. GMT +2. Şu an saat: 17:01.
(Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.)


Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025