agaclar.net

Geri Dön   agaclar.net > Mutfak > Kiler
(https)




Beğeni Düzeni36Beğeniler
  • 10 Gönderen bahcedenn
  • 4 Gönderen bahcedenn
  • 10 Gönderen bahcedenn
  • 3 Gönderen vildan25
  • 1 Gönderen akçabardak
  • 1 Gönderen sonkez
  • 3 Gönderen loveforlife
  • 3 Gönderen bahcedenn
  • 1 Gönderen aslama1994

 
 
Bookmark and Share Dış Bağlantılar Konu Araçları Mod Seç
Prev Önceki mesaj   Sonraki mesaj Next
Eski 29-09-2014, 14:50   #8
Ağaç Dostu
 
loveforlife's Avatar
 
Giriş Tarihi: 21-05-2012
Şehir: BURSA
Mesajlar: 3,079
Galeri: 2
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi skaraca Mesajı Göster
Aynı turşu değil. Biz göçmen olduğumuz için kendimi bildim bileli yaparız bu turşuyu. Dikkat ederseniz bu turşuda malzemeler diriliğini kaybetmeyecek şekilde pişiriliyor. Biz bu turşuyu yaparken pişirme esnasında içine tane karabiber de katıyoruz. Kavanozlara da birkaç tane defne yaprağı koyuyoruz.

Güler ablanın zeytinyağlı, şekerli turşusu yapılış ve lezzet açısından çok farklı. İki lezzeti de mutlaka denemenizi öneririm...

loveforlife Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
 

Konu Araçları
Mod Seç

Gönderme Kuralları
Yeni konu gönderemezsiniz
Konulara yanıt veremezsiniz
Ek dosya yükleyemezsiniz
Kendi gönderilerinizi düzenleyemezsiniz

BB code Açık
Smilies Açık
[IMG] Kodu Açık
HTML Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Forum saati Türkiye saatine göredir. GMT +2. Şu an saat: 09:09.
(Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.)


Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025