agaclar.net

Geri Dön   agaclar.net > Mutfak > Kiler
(https)




Beğeni Düzeni36Beğeniler
  • 10 Gönderen
  • 4 Gönderen
  • 10 Gönderen
  • 3 Gönderen
  • 1 Gönderen
  • 1 Gönderen
  • 3 Gönderen loveforlife
  • 3 Gönderen bahcedenn
  • 1 Gönderen

Cevapla
 
Bookmark and Share Dış Bağlantılar Konu Araçları Mod Seç
Eski 29-09-2014, 11:35   #1
Ağaç Dostu
 
skaraca's Avatar
 
Giriş Tarihi: 13-11-2009
Şehir: Borçka-Artvin / Eskişehir
Mesajlar: 1,377
Galeri: 39
http://www.agaclar.net/forum/kislikl...tlar/22357.htm

Aynı turşu olması gerek.

skaraca Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Eski 29-09-2014, 14:50   #2
Ağaç Dostu
 
loveforlife's Avatar
 
Giriş Tarihi: 21-05-2012
Şehir: BURSA
Mesajlar: 3,079
Galeri: 2
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi skaraca Mesajı Göster
Aynı turşu değil. Biz göçmen olduğumuz için kendimi bildim bileli yaparız bu turşuyu. Dikkat ederseniz bu turşuda malzemeler diriliğini kaybetmeyecek şekilde pişiriliyor. Biz bu turşuyu yaparken pişirme esnasında içine tane karabiber de katıyoruz. Kavanozlara da birkaç tane defne yaprağı koyuyoruz.

Güler ablanın zeytinyağlı, şekerli turşusu yapılış ve lezzet açısından çok farklı. İki lezzeti de mutlaka denemenizi öneririm...

loveforlife Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Eski 29-09-2014, 19:06   #3
Ağaç Dostu.
 
bahcedenn's Avatar
 
Giriş Tarihi: 26-11-2011
Şehir: Trakya bea :)
Mesajlar: 1,361
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi skaraca Mesajı Göster
Korkuttunuz beni Sn. skaraca. Mükerrer başlık açmayayım diye Kışlıklar, Konserveler, Reçeller, Baharatlar başlığını 2 defa kontrol etmeme rağmen nasıl da atlamışım dedim. Neyse ki yanlış açmamışım.

Sizin ve sonrasında Sn. loveforlife'nın vesilesi ile karabiber ve defne yaprağını da öğrenmiş oldum. Teşekkürler...

bahcedenn Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Cevapla


Gönderme Kuralları
Yeni konu gönderemezsiniz
Konulara yanıt veremezsiniz
Ek dosya yükleyemezsiniz
Kendi gönderilerinizi düzenleyemezsiniz

BB code Açık
Smilies Açık
[IMG] Kodu Açık
HTML Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Forum saati Türkiye saatine göredir. GMT +2. Şu an saat: 11:55.
(Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.)


Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025