agaclar.net

Geri Dön   agaclar.net > Mutfak > Kiler
(https)




Beğeni Düzeni35Beğeniler

 
 
Bookmark and Share Dış Bağlantılar Konu Araçları Mod Seç
Prev Önceki mesaj   Sonraki mesaj Next
Eski 10-04-2010, 01:40   #13
ide
Ağaç Dostu
 
ide's Avatar
 
Giriş Tarihi: 22-10-2007
Şehir: Balıkesir
Mesajlar: 278
Sevgili arkadaşlarım, dondurucu kullanmaya yeni başladığım için aklıma takılan bir soru var; marketlerde, dondurucuların içindeki sebze poşetlerinde minik buz ya da kar tanecikleri görünmüyor oysa evdekinde bunlar görülüyor nedenini merak ediyorum.
Bir diğer konu ise; brokoli ve karnıbaharları mikrodalgada şoklayıp (kendimce haşlamakla zaman yitirmeyecektim) dondurucuya atmıştım ancak çıkardığımda pişme süresinin çok çok uzadığını ve lastikimsi bir sertleşme olduğunu gördüm. Benim düştüğüm hataya düşülmesini önlemek için uyarayım istedim

(Bu başlık altında sormakla umarım doğru bir şey yapıyorumdur)

tener beğendi.
ide Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
 


Gönderme Kuralları
Yeni konu gönderemezsiniz
Konulara yanıt veremezsiniz
Ek dosya yükleyemezsiniz
Kendi gönderilerinizi düzenleyemezsiniz

BB code Açık
Smilies Açık
[IMG] Kodu Açık
HTML Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Forum saati Türkiye saatine göredir. GMT +2. Şu an saat: 05:43.
(Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.)


Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025