|  11-05-2012, 21:18 | #1 | 
	| Ağaç Dostu 
				 
				Giriş Tarihi: 14-04-2008 Şehir: Burdur 
					Mesajlar: 338
				      | 
				
				Çağla Turşusu
			 
 Çağla, biliyorsunuz bademin olmamışına denir. Geçenlerde çağla bitmeden biraz çağla turşusu yapayım dedim. Bütün ölçüler göz kararı 
Çağlayı birazcık suda haşladım. Sirke, turşuluk iri tuz, yarıyarıya haşlama suyu (soğuyunca ) ve sirke ile kavanoza doldurdum. 40 gün sonra yemeye hazır. İçinde sarmısak yok. Çok kişi, en üstü biraz boş bırakarak zeytinyağı koyuyor. Zeytinyağı da yok. Fotoğrafı çektikten sonra bahçeden nane kopardım, biraz üstüne koydum ve kapağı kapattım. Fotoğraf çekmeden yapsaydım bu işi, size de gösterseydim iyiydi    
 
			
			
			
			
			
			 | 
	|   |     |