agaclar.net

Geri Dön   agaclar.net > Mutfak > Kiler
(https)




Beğeni Düzeni1Beğeniler
  • 1 Gönderen

Cevapla
 
Bookmark and Share Dış Bağlantılar Konu Araçları Mod Seç
Eski 16-03-2011, 18:13   #1
Ağaç Dostu
 
Giriş Tarihi: 09-03-2010
Şehir: kırklareli
Mesajlar: 757
Sayın hassoman,
Yok, yok bu helvada. Kuvvet macunu mu?
"Isıtılmış cam kaba koyuyoruz"
"tahta kaşık"
Neden ki?

ligustrum Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Eski 16-03-2011, 22:18   #2
Ağaç Dostu
 
Giriş Tarihi: 19-04-2007
Şehir: Ankara
Mesajlar: 1,457
Galeri: 225
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi ligustrum Mesajı Göster
"...."
Yok, yok bu helvada. Kuvvet macunu mu?
"Isıtılmış cam kaba koyuyoruz"
"tahta kaşık"
Neden ki?
Bu tatlıyı yapmamda bana kaynaklık eden "pekmez tatlısı" oldu. Sanırım bir Osmanlı tatlısı bu.
Biraz geliştirdim o kadar.
Isıtılmış değil, ıslatılmış cam kap olacak, yapışmaması için.
Tahta kaşık ise tadını bozmaması için.
Aslında ocak üstü tüm yemek yapımlarında tahta kaşık kullanmak gerek...

hassoman Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Cevapla

Konu Araçları
Mod Seç

Gönderme Kuralları
Yeni konu gönderemezsiniz
Konulara yanıt veremezsiniz
Ek dosya yükleyemezsiniz
Kendi gönderilerinizi düzenleyemezsiniz

BB code Açık
Smilies Açık
[IMG] Kodu Açık
HTML Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Forum saati Türkiye saatine göredir. GMT +2. Şu an saat: 09:47.
(Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.)


Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025