agaclar.net

Geri Dön   agaclar.net > Mutfak > Kiler
(https)




Beğeni Düzeni88Beğeniler

 
 
Bookmark and Share Dış Bağlantılar Konu Araçları Mod Seç
Prev Önceki mesaj   Sonraki mesaj Next
Eski 25-10-2015, 08:50   #34
Moderatör
 
Güler's Avatar
 
Giriş Tarihi: 26-04-2007
Şehir: İstanbul
Mesajlar: 28,415
Galeri: 103
Sayın malina'nın yaptığı bu harika lezzeti bir Ankara toplantısında arkadaşlarla paylaşmıştım, tadına bakan herkes çok beğenmişti.

Şu an elimde bir miktar daha var, tadına bakıp da beğenmeyen yok. Ben de yeri geldiğinde gıdım gıdım kullanıyorum. (bitmesin diye)

Kavanozu açtığınızda yoğun hoş biber kokusu geliyor, servise koyduğunuzda bu koku yok gibi. Ekmeğini batırdığında ağza ilk gelen reçel tadı biraz sonra acılığını bayağı hissettirmekte. İşin güzel yanı da bu oluyor. Biraz acı sevenlerin mutlaka edinmeleri gereken bir tat.

Ben de Çin yemeklerinde-rulo prentan- yaparken severek kullandığım bir sos.

Name:  IMG_7419 (600 x 450).jpg
Views: 333
Size:  49.8 KB

Güler Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
 


Gönderme Kuralları
Yeni konu gönderemezsiniz
Konulara yanıt veremezsiniz
Ek dosya yükleyemezsiniz
Kendi gönderilerinizi düzenleyemezsiniz

BB code Açık
Smilies Açık
[IMG] Kodu Açık
HTML Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Forum saati Türkiye saatine göredir. GMT +2. Şu an saat: 03:30.
(Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.)


Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025